728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

    Βοήθεια για να σωθεί η τυφλή σκυλίτσα...

    Κάποτε ήταν ένα μικρόσωμο, χνουδωτό κουτάβι. Κάποτε κάποιοι την πήραν - την αγόρασαν πιθανότατα- σαν σκυλάκι "του καναπέ". Αυτοί οι κάποιοι όμως μπερδεύτηκαν και την πέρασαν για λούτρινο και δεν συνειδητοποίησαν ποτέ ότι έχει ανάγκες που είναι υποχρεωμένοι να τις καλύπτουν. Έτσι, τυφλώθηκε η Leoni, όχι απ' την προχωρημένη της ηλικία ή από κάποια ασθένεια, αλλά επειδή δεν υγραίνονταν αρκετά τα ματάκια της, κάτι τόσο απλό στην αντιμετώπιση όσο λίγες σταγόνες τεχνητά δάκρυα την ημέρα. 
    Κι έτσι, γιαγιούλα και τυφλή, την άφησαν έξω απ' το κλειστό γήπεδο της Ηλιούπολης, δίπλα απ' τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να επισφραγίσουν την αδιαφορία τους με ένα φρικτό τέλος για εκείνη.
    Για πρώτη φορά ίσως η ζωή αποφάσισε να της δείξει ότι υπάρχει και αγάπη, ενδιαφέρον και φροντίδα. Έτσι η Leoni ήρθε στα χέρια μιας πολύ έμπειρης σε ηλικιωμένα ζώα εθελόντριάς μας, η οποία τη φροντίζει όπως της αξίζει.
    Η περιπέτειά της όμως δεν τελείωσε ακόμα. Η γιαγιούλα μας έκανε εξετάσεις, γιατί δεν έτρωγε καλά και βρέθηκε ότι πάσχει από ερλίχεια, για την οποία παίρνει αγωγή και πάει καλύτερα. Χρειάστηκε όμως και πιο εξειδικευμένες εξετάσεις γιατί είχε αιματουρία, οι οποίες έδειξαν μια μεγάλη πέτρα στην ουροδόχο κύστη της που μόνο χειρουργικά μπορεί να αφαιρεθεί.
    Το κόστος των εξετάσεων μέχρι στιγμής είναι 150 ευρώ και η επέμβασή της, που θα γίνει εσπευσμένα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα στοιχίσει 200 ευρώ.
    Η γιαγιούλα Leoni κι εμείς θα εκτιμούσαμε και την παραμικρή βοήθειά σας στα κτηνιατρικά της έξοδα.
    Όσοι θέλετε να βοηθήσετε τη Leoni μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό λογαριασμού μας και το paypal με την αιτιολογία "Leoni"

    Piraeus Bank: 60 4001 0189 237
    BIC : PIRBGRAA
    IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237 Paypal:
    support@zeil.gr

    Για οποιοδήποτε ποσό μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε την απόδειξή σας.

    Σας ευχαριστούμε πολύ!

    --
    Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
    www.zeil.gr / info@zeil.gr
    Οι φίλοι δεν αγοράζονται - Υιοθετήστε ένα αδέσποτο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Βοήθεια για να σωθεί η τυφλή σκυλίτσα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top