728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

    Το κοπάδι και το άγριο τσοπανόσκυλο!

    Ένα παραμύθι από τη ζωή μας. Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας βοσκός που ξαφνικά βρέθηκε με πολύ μεγάλο κοπάδι. Όμως η απειρία του στο να κάνει κουμάντο το κοπάδι πολλές φορές τον οδηγούσε σε λάθος διαδρομές και επιλογές με αποτέλεσμα πολλά πρόβατα να μένουν νηστικά. Έτσι λοιπόν κάποια τσοπανόσκυλα για να φανούν καλά στο βοσκό τους προσπαθούσαν με τον ένα η τον άλλο τρόπο να φέρουν στον ίσιο δρόμο το κοπάδι.Ένα όμως ήταν ιδιαίτερα ανήσυχο. Και αυτό γιατί είχε εμπειρία από κουμάντα, αφού στο παρελθόν υπηρέτησε δίπλα σε άλλον τσοπάνη με μικρότερο κοπάδι. Παράλληλα φρόντιζε να γλείφει και κανένα κόκκαλο από δω και από εκεί. Αυτό λοιπόν το τσοπανόσκυλο θέλοντας να ανέβει στη ιεραρχία των φυλάκων του κοπαδιού.... δεν άφηνε κανέναν να το πλησιάσει, είτε για καλό είτε για κακό. Ορμούσε και έδειχνε τα δόντια του ακόμη και όταν ο τσοπάνος δυσφορούσε γι αυτό.
    Βέβαια τα άλλα τσοπανόσκυλα είτε έπαιρναν θάρρος και γάβγιζαν κι αυτά είτε νοιώθοντας απομονωμένα σκέφτονταν να αναζητήσουν στέγη αλλού, αφού η μοίρα του κοπαδιού ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη και δεν ήταν άλλη από τη διάλυση. Κι αυτό γιατί ακόμη και στον θαυμαστό κόσμο των ζώων υπάρχει ένα όριο στις συμπεριφορές. Άλλωστε ήταν πλέον αντιληπτό ότι το αιμοβόρο τσοπανόσκυλο είχε τη εντύπωση ότι ζει στον άγριο κόσμο της ζούγκλας.
    Για την ιστορία να σας πούμε ότι μετά από λίγο καιρό το κοπάδι διαλύθηκε και τα σκυλιά φύλακες τράβηξαν για άλλα αφεντικά με πρώτο και καλύτερο φαντάζεστε ποιο. Τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα δικά σας μιας αυτά συμβαίνουν και στη καθημερινότητα μας. !!! Πηγή :Ιοudiasg
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Το κοπάδι και το άγριο τσοπανόσκυλο! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top