728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

    "Κόμμα για τα Ζώα" που έγινε δεκτό (στην Κύπρο όμως...) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

    Nicos Hassapopoulos
    Για να δείτε πόσο μπροστά είναι ορισμένοι άνθρωποι:
    Στην Κύπρο έχει ιδρυθεί πολιτικό Κόμμα για τα Ζώα. Εχει 17 μήνες ζωής και ο Πρόεδρος του κόμματος Κυρ. Κυριάκου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη. Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκαν:
    1.Δημιουργία φορέα για την ευημερία των ζώων.
    2. Αύξηση των ποινών για κακομεταχείριση των ζώων και,
    3. Δημιουργία Αστυνομίας Ζώων (για όσους κακοποιούν τα ζώα).
    Να μην ξεχάσω ότι στη συνάντηση του Κόμματος των Ζώων με τον Πρόεδρο της Κύπρου παρέστη και ο...Λίο ένα συμπαθέστατο μαύρο Τεριέ, που ο Πρόεδρος το κέρασε ένα μπισκοτάκι (όπως κέρασε καφέ και τα άλλα μέλη του κόμματος)..
    Το σχετικό ρεπορτάζ: 
    Λευκωσία: O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Κόμματος για τα Ζώα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τρία θέματα: η δημιουργία Φορέα για την ευημερία και την προστασία των ζώων, η αύξηση των ποινών και η δημιουργία Αστυνομίας Ζώων.
    Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Κόμματος, Κυριάκος Κυριάκου δήλωσε ότι «σήμερα, το Πολιτικό Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου το οποίο κλείνει 17 μήνες ζωής είχε την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συζητήθηκαν αρκετά θέματα». «Αυτό το οποίο πετύχαμε ήταν να παρθεί η πολιτική απόφαση για τη δημιουργία του Φορέα της Ευημερίας και Προστασίας των Ζώων», ανέφερε ο κ. Κυριάκου. Πρόσθεσε ότι σε ό,τι αφορά τα θέματα της ευημερίας υπάρχουν πολλές Υπηρεσίες και Τμήματα που «δεν συνεννοούνται» και σημείωσε ότι «ως καταρχήν απόφαση θα είναι η πολιτική απόφαση για τη δημιουργία αυτού του Φορέα και φυσικά θα είμαστε σε διαβούλευση για το σωστό περιεχόμενο. Δεν θέλουμε να πέσουμε στην ίδια παγίδα να δημιουργηθεί μια Υπηρεσία, η οποία να είναι ένα από τα ίδια», δήλωσε ο κ. Κυριάκου. 
    Το άλλο θέμα το οποίο συζητήθηκε και δόθηκαν προτάσεις και εισηγήσεις ήταν το θέμα της αύξησης ποινών, δηλαδή να συνδέεται το πταίσμα με τη ποινή. «Κατηγοριοποιούμε τα πταίσματα και θα δώσουμε ολοκληρωμένη πρόταση στον Υπουργό Δικαιοσύνης», δήλωσε ο κ. Κυριάκου. Το τρίτο θέμα που συζητήθηκε είναι η δημιουργία της Αστυνομίας Ζώων. «Πάρα πολλοί συζητούν για τη δημιουργία της Αστυνομίας Ζώων, αλλά δεν μιλούν για το σωστό περιεχόμενο. Μιλάμε για ένα Σώμα το οποίο να είναι κάτι παρόμοιο με τη Θήρα και ευελπιστούμε ότι αυτό το Σώμα να δημιουργηθεί με πολιτική απόφαση διότι χρειάζονται και χρήματα και άτομα που θα το στελεχώσουν», τόνισε ο κ. Κυριάκου. 
    Τέλος, ανέφερε ότι απηύθυναν πρόσκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί στο 1ο Επιστημονικό Συνέδριο στην Κύπρο με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων για τα ζώα, στις 5 Μαρτίου. Όπως είπε ο κ. Κυριάκου, σκοπός του Συνεδρίου είναι «να προβάλουμε το σύνθημα ’Μια ευημερία ζώων και ανθρώπων, μια υγεία’, διότι όταν δεν ευημερούν τα ζώα δεν ευημερούν και οι άνθρωποι». 
    Φυσικά, ήταν και ο Λίο εκεί ο οποίος πήρε και το κεραστικό του... 
    Πηγή: philenews
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: "Κόμμα για τα Ζώα" που έγινε δεκτό (στην Κύπρο όμως...) από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top