728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Στους σκύλους αρέσει πολύ η κλασσική μουσική...

    Marinos Georgatos B κοινοποίησε το βίντεο του χρήστη Jaan & Arya.
    Είναι γεγονός, ότι η μουσική εξευγενίζει και μεταμορφώνει τον άνθρωπο, οποιασδήποτε ηλικίας, εθνικότητας και μορφωτικού επιπέδου. Τι γίνεται, όμως, με τα ζώα? Από έρευνες που έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς έχει διαπιστωθεί ότι και τα ζώα με επικεφαλής τους σκύλους αντιλαμβάνονται και ανταποκρίνονται στα μουσικά ερεθίσματα,
    Πληροφοριακά να αναφέρω ότι από εμπεριστατωμένες μελέτες προκύπτει ότι. τα ζώα αντιδρούν πολύ θετικά στο άκουσμα της κλασσικής μουσικής και μάλιστα, δείχνοντας μια ξεχωριστή προτίμηση σε συγκεκριμένους συνθέτες, όπως π.χ. τον Μπαχ, Βιβάλντι και τον Μότσαρτ.
    Η μουσική αντίληψη και ευαισθητοποίηση του αισθητηρίου συστήματος γενικότερα στα ζώα και δη στους σκύλους είναι σύμφωνα με τα πορίσματα εξειδικευμένων μελετών πολύ ανεπτυγμένα Να εξηγήσω βεβαίως ότι ένα αισθητικό σύστημα ή αισθητήριο σύστημα (λατινικά: organa sensuum) είναι το τμήμα εκείνο του νευρικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για την δημιουργία και την επεξεργασία της αισθητηριακής πληροφορίας, ή πιο απλά για τη δημιουργία των αισθήσεων με τη χρήση πληροφοριών που λαμβάνονται από το περιβάλλον. 
    Με λίγα λόγια, το αισθητικό σύστημα είναι μετατροπέας και μεταφορέας πληροφορίας από τον φυσικό κόσμο σε αυτόν του νου, όπου ερμηνεύεται η πληροφορία, δημιουργώντας μια εικόνα και αντίληψη του κόσμου. Κοινά γνωστά αισθητικά συστήματα είναι εκείνα της όρασης, ακοής, αφής, γεύσης και όσφρησης. Και να περάσουμε τώρα από την θεωρία στην πράξη...Απολαύστε το βίντεο!..

    Wow these Dogs are Pitch Perfect! (y)
    Posted by Jaan & Arya on Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Στους σκύλους αρέσει πολύ η κλασσική μουσική... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top