728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

    Ο Σπάρτακος αναζητά την παντοτινή οικογένειά του...

    Αυτός ο πιτμπουλάκος είναι 5 περίπου ετών, επιβλητικός, μυώδης, δυναμικός, μικρόσωμος αλλά εντυπωσιακός και άκρως ερωτεύσιμος!
    Είναι αθλητικός και παιχνιδιάρης, με απίστευτο ταπεραμέντο, που ξεπερνά σε δυναμισμό και ζωντάνια ακόμα και κουτάβια! Του αρέσει να αθλείται, να μαθαίνει καινούρια πράγματα, έχει τεράστιο άλμα και είναι τρομερά ευκίνητος σκύλος. Τρελαίνεται για παιχνίδια παντός τύπου και για δραστηριότητες. Είναι ένα ζώο γεμάτο ζωντάνια και αυτοπεποίθηση!
    Ο Σπάρτακος βρέθηκε να περιφέρεται σε περιοχή της Αθήνας και επειδή τσακωνόταν με άλλα αδέσποτα περισυνελέχθη από διαδημοτικό κυνοκομείο. Επειδή δεν μπορούσε να επανενταχθεί και ούτε υπήρχε ενδιαφέρον υιοθεσίας από κανέναν θα του γινόταν ευθανασία.
    Τον είδαμε εμείς κι έτσι σώθηκε, με τη συνδρομή υποστηρικτών της ομάδας μας!
    Πλέον βρίσκεται ασφαλής, διαμένει σε πανσιόν, και αναζητά έναν άνθρωπο για να δεθεί μαζί του, και να γίνει ο αχώριστος φίλος του. Αν και έχει αρκετή ενέργεια και ένταση όταν βρίσκεται έξω, είναι πολύ ήρεμος εντός σπιτιού, είναι σκύλος σύντροφος, πολύ αγαπησιάρης και χαδιάρης, που θα γίνει μέλος της οικογένειας που θα τον υιοθετήσει και του αξίζει να ζει μόνο δίπλα τους. Είναι απόλυτα φιλικός, γλυκός και διαχυτικός με ανθρώπους και παιδιά και γίνεται πάντα αρεστός! Δεν μπορεί να ζήσει σε εξωτερικό χώρο γιατί σκαρφαλώνει την περίφραξη και δραπετεύει.
    Όσον αφορά τη σχέση του με τα άλλα ζώα, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μαζί τους. Είναι εμφανές πως δεν κοινωνικοποιήθηκε ποτέ, αλλά και πιθανόν λόγω κληρονομικών καταβολών εκδηλώνει επιθετικότητα ακόμα και όταν βλέπει από απόσταση σκύλους και γάτες. Μια τέτοια συμπεριφορά απαιτεί αρκετά προσεκτικούς χειρισμούς και ιδιαίτερα στη βόλτα, κάτι που θα πρέπει να το λάβει ΣΟΒΑΡΑ υπ'όψη του όποιος ενδιαφερθεί να τον υιοθετήσει. Αναζητά αυστηρά έναν σκυλογονέα υπεύθυνο που θα διαχειριστεί σωστά αυτόν τον πανέξυπνο και τόσο εκπαιδεύσιμο σκύλο.
    ΔΕΝ ψάχνουμε ανθρώπους που πιστεύουν ότι θα αλλάξουν τη συμπεριφορά του αυτή, γιατί έχουμε ζήσει από κοντά το σκύλο και είμαστε σε θέση να τον γνωρίζουμε καλύτερα από όλους, ενώ τον έχουν αξιολογήσει και εκπαιδευτές. Ψάχνουμε όμως ανθρώπους που θα ΞΕΡΟΥΝ να τον διαχειριστούν, και φυσικά ένα σπίτι όπου θα είναι το μοναδικό κατοικίδιο.
    Είναι εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος, στειρωμένος, απόλυτα υγιής και θα υιοθετηθεί κατόπιν συμπλήρωσης ερωτηματολογίου και γνωριμίας από κοντά, και με υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας! Βρίσκεται στην Αθήνα.

    Αρ. Μικροτσίπ: 900164000482911

    Ευχαριστούμε θερμά τα άτομα που τον στηρίζουν!!! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη σελίδα μας Pitbull-Rescue.gr, ή στο τηλ. 6985920557.

    Δείτε τι αξιολάτρευτος είναι στα βίντεό του:

    www.youtube.com/watch…

    www.youtube.com/watch…
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Σπάρτακος αναζητά την παντοτινή οικογένειά του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top