Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Για σένα που σκέφτεσαι να αγοράσεις σκύλο...

Αυτό είναι για σένα που σκέφτεσαι να αγοράσεις σκύλο από ένα pet shop ή έναν εκτροφέα, ποιον αδέσποτο σκύλο θέλεις να σκοτώσεις πρώτο;
Found on viralnova.com

Ξεχωριστά παρανυμφάκια...

Μικροί και μεγάλοι σκύλοι συνοδεύουν το νιόπαντρο ζευγάρι...

Ποιος θα πάρει όλες τις λιχουδιές; Δείτε το βίντεο...



Ένας από τους ακριβούς σκύλους...

O   Paraha Hound , το κυνηγόσκυλο του Φαραώ είναι ένας πολύς αρχαίος σκύλος , που έχει βρεθεί και στις τοιχογραφίες των τάφων του Φαραώ .
   Σήμερα χρησιμοποιείται για το κυνήγι των κουνελιών. Είναι ένας λεπτός, ανεξάρτητος, αθλητικός, κομψός σκύλος που ζυγίζει περίπου 40 κιλά Ο σκύλος αυτός κοστίζει 3000 λίρες..

Τι είναι τα Bulldogs;

Γνωρίζετε ότι τα Bulldogs παρόλο τη πεσμένη και κρεμασμένη και κατσούφικη όψη τους εν τούτοις είναι αξιολάτρευτα, αφοσιωμένα  και παιγνιδιάρικα ; 

Με την ταυτότητα του σκύλου του στα Όσκαρς...

Τα φετινά Όσκαρς ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για την Taya Kyle, καθώς ήταν υποψήφια για 6 βραβεία η ταινία American Sniper που παρουσιάζει την ζωή του σύζυγού της Chris Kyle.
Η ίδια παρευρέθηκε στην τελετή στο Λος Άντζελες φορώντας ένα πράσινο φόρεμα και κρατώντας την ταυτότητα του σκύλου του που είχε μαζί του, όταν πολεμούσε στο Ιράκ.


Γιάντα οι Σκύλοι όλο δείχνουνε τα δόντια ντόνε: ένα παραμύθι από την Κρήτη...

Μια φορά, τα παλιά χρόνια, αποφασίσανε οι Κρητικοί σκύλοι να κάμουνε συνέδριο διαμαρτυρίας, γιάντα μόνο εδά γίνονται απεργίες και ακούγονται φωνές; Μαζωχτήκανε λοιπόν, απούλα τα σημεία της Κρήτης, που όμως ακριβώς δε λέει το παραμύθι, βγάλανε απόφαση, την υπογράψανε κι είπανε να τήνε πέψουνε στο βασιλιά της Ελλάδας και να παραπονεθούνε, πως τ' αφεντικά ντώνε λέει - τσ' έχουνε αξυπόλυτους. Ετσά, κάθε φορά που τσι σφίξουνε για να ξυνηγήσουνε κιανένα λαγό ή πέρδικα, τσιτώνονται, τώνε καρφώνουν αγκάθες κι όπως δε μπορού να γλακίξουνε, τώνε φεύγουνε οι λαγοί. Γιατί αυτοί οι παντέσκουροι φορούνε τρίχινες παντόφλες και δε τσιτώνονται. Γιάε μωρέ και δεν το κατέχαμε, πως φορούνε παντόφλες οι λαγοί. Όμως αφού το λέει το παραμύθι,ετσά θάναι κιόλας.
Λοιπόν προχωρώ παρακάτω. 
Το σκυλοσυνέδριο εξέλεξε -κατά πως δειάχνουνε οι σύνεδροι ούλοι- και τον ανάλογο αντιπρόσωπο, τον πλεια φωτισμένο και γνωστικό, που συμφώνησε να φύγει ογλήγορα για την Αθήνα, αφού μάλιστα του μαζώξανε και τα αναγκαία λεφτά για τα έξοδά ντου.
Ο γεροντόσκυλος επήρε τα λεφτά, μαζί με το σημείωμα στη μπούκα ντου και τράβηξε για το λιμάνι. Μπήκε στο καράβι και μια και δυο έφταξε στον Πειραιά. Μόλις ξεμπάρκαρε στη στεριά, άρχιξε να ρωτά τον ένα και τον άλλο περαστικό, να του πούνε θένε που βρίσκεται το παλάτι του βασιλιά. Ρώτα και ξαναρώτα, σε κάποια στιγμή, τόκανε η μοίρα ντου και απάντηξε ένα οδοντογιατρό! Άλλο που δεν ήθελε κι ο γιατρός και μόλις άνοιξε το στόμα του ο σκύλος και του ζητούσε τις παραπάνω πληροφορίες, τόνε κατσαδιάζει άσχημα.
-"Που θα πας μωρέ, μ' αυτά τα χάλια τω δοδιώ σου στο βασιλιά, που είναι γεμάτα κουφάλες και πως θα του κουβεδιάσεις, που θα ψευδίζεις. Κάτσε πρώτα να σου σάξω τα δόδια σου, να σου τα περιποιηθώ κι ύστερις θα σου δείξη τη στράτα".
-"Αναφορά βαστώ του συναφιού μου, λέει ο σκύλος και επείγομαι να πάω να του τήνε δώσω".
-"Μωρέ κάτσε εμπρός να σάξεις τα δόδια σου, να μη μπας να φαφουτίζεις και δε θα νοιώσει ίντα του λες".
Ντε και ντε, τον έπεισε το χαζόσκυλο, έκατσε στην καρέκλα, έβγαλε κι απόθεσε στο τραπέζι τα λεφτά και το σημείωμα και φρόνιμα-φρόνιμα του πέρασεν ο γιατρός καινούργιο αδόδια πάνω και κάτω τσι μασιστήρες.
"Έτοιμος είσαι εδά, λέει του σκύλου, αλλά θα με πλερώσεις κι ίσα-ίσα με φτάνουνε τα που εκράθιε και για το εισιτήριό σου να γυρίσεις οπίσω...
Ετσά, δεν αποσώσενε στο βασιλιά, μόνο επήρε το πρώτο καράβι, κορδωμένος που έβαλε καινούργια δόδια κι εγιάηρενε οπίσω. Τον είδανε οι σύνεδροι-σκύλοι, που αρχίξανε με αγωνία να τόνε ρωτούνε ίντα απόκαμε με την αναφορά στο βασιλιά κι ως πότε θ' απομένουνε αξυπόλητοι να τσιτώνουνται και να μαργώνουνε στο χιόνι. Κι ο γερόσκυλος, αντί γι' άλλη απάντηση, πως άνοιξε τη μπούκα ντου και των έδειξε τα ωραία του δόδια, τρίζοντας τα επιδεικτικά...
Ε, ίντα δα, πράμα δα... Εχάσαμε που εχάσαμε τα λεφτά μας, τουλάχιστον εμάθαμενε και κατιτίς που φαίνεται πως τόχουνε μόδα οι σκύλοι τση Αθήνας και πρέπει κι εμείς ν' ανοίγωμενε το στόμα μας και να δείχνουμε τα δόδια μας. Ετσά θα μας σε φοβούνται, μπορεί κιόλας - κι οι ζουρίδες. Κι από καλικοσά, αστε να πάνε στον άνεμο.
Ψώμματα γι' αλήθεια, ετσά 'ναι το παραμύθι.

Πώς λέγεται διαφορετικά ο σκύλος Lowchen;

Ο μικρός σκύλος Lowchen που είναι ένας θαρραλέος και χαρισματικός σκύλος λέγεται και λόγω της εμφάνισης του lion dog...

Αυτό το όμορφο παιδί που ''πετάχτηκε'' χρειάζεται φιλοξενία/υιοθεσία...

Βρέθηκε το όμορφο αυτό παιδί στις 19/2/2015 να περιπλανιέται πεινασμένος στο Μαρούσι. Κατά πάσα πιθανότητα πετάχτηκε, τελείωσε και η εποχή του κυνηγιού.
Στις φωτογραφίες φαίνεται απλά αδύνατος, από κοντά όμως είναι ένα μάτσο κόκκαλα, ΠΟΛΥ πεινασμένος και φοβικός στην αρχή. Μόλις εμπιστευθεί όμως ζητά χάδια και κάνει παιχνίδια!
Δεν έχει τσιπ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Φιλοζωική Κορωπίου, μέσω του προγράμματος του Δήμου Αμαρουσίου για τα αδέσποτα όπου θα του γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Θα έχουμε νεότερα μέσα στη βδομάδα.
Μετά θα χρειαστεί ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ/ΥΙΟΘΕΣΙΑ για να μην βρεθεί πάλι στον δρόμο... Εξαιρούνται οι κυνηγοί φυσικά.
Εάν έχετε την διάθεση να βοηθήσετε την ευγενική αυτή ψυχή, στείλτε μας μήνυμα inbox 
Stray Souls 

Βίοι Παράλληλοι...

Από τον Περικλή Κοσμόπουλο 

Τα ζώα που είχαν μαζευτεί στην όχθη της λίμνης εκείνη την ημέρα ήταν νευρικά και ανήσυχα, αφού μπροστά στα μάτια τους εξελισσόταν μια σκηνή τόσο γνώριμη, αλλά και τόσο δραματική. Μια αγέλη κυνίδων είχαν περικυκλώσει έναν Equus και το αποτέλεσμα ήταν βέβαιο: θάνατος για τον χορτοφάγο πρόγονο του αλόγου, τροφή για τους παμφάγους προγόνους του σκύλου. Το δύστυχο ζώο πίστεψε ότι είχε ξεφύγει από τους διώκτες του, αφού είχε αναπτύξει όλη του την ταχύτητα για 800-1000 μέτρα, αλλά όταν οι δυνάμεις του άρχισαν να το εγκαταλείπουν, οι κυνίδες, ικανοί δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, το έφτασαν και άρχισαν να το δαγκώνουν επανειλημμένα, προκαλώντας αιμορραγία και σε ελάχιστο χρόνο τον θάνατο. Πίσω από μια συστάδα βράχια, την σκηνή παρακολουθούσε ένα άλλο ζώο αρκετά περίεργο, αφού στεκότανε και περπατούσε με έναν διαφορετικό τρόπο από τα άλλα θηλαστικά. Το ζώο που στεκότανε μόνο στα δύο του πόδια, ο Homo Sapiens, πρόγονος του σημερινού ανθρώπου, περίμενε και ταυτόχρονα παρατηρούσε. Αν και κυνηγός ο ίδιος, δεν περιφρονούνε την τροφοσυλλογή υπολειμμάτων άλλων κυνηγών, γιʼ αυτό και περίμενε να φύγουν οι κυνίδες. Όλη αυτή την ώρα που διαδραματιζότανε το δράμα της ζωής και του θανάτου, αυτός έβλεπε και συνέκρινε πού πλεονεκτούσε ή μειονεκτούσε ο Equus και πού αντίστοιχα ο κυνίδης. Και ήταν φυσικό να κάνει τέτοιες σκέψεις αφού το ένα ζώο ήταν ανταγωνιστικό και το άλλο τροφή γιʼ αυτόν. Ξαφνικά μια φευγαλέα σκέψη πέρασε από το μυαλό του: «πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή του αν αυτά τα δύο ζώα ήταν στην διαχείρισή του;»


Η φανταστική σκηνή που μόλις διαβάσατε και τοποθετείται χρονικά λίγο μετά το 100.000 π. Χ., είναι προσπάθεια να αποδοθεί συνοπτικά μια διαδικασία εξέλιξης που διήρκεσε εκατομμύρια χρόνια. Πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, στη Γη δημιουργήθηκαν οι ήπειροι, όπως είναι σήμερα, το θερμότερο κλίμα ευνόησε την ανάπτυξη δασών και μέσα σε αυτά, τα θηλαστικά αναπαράγονταν πιο εύκολα από πριν, αφού δεν υπήρχαν πια οι δεινόσαυροι. Κάποια από αυτά τα θηλαστικά, που είχαν μέγεθος ποντικού, εξελίχθηκαν σε μεγαλύτερα. Αυτό που τα έκανε να διαφοροποιούνται από τα άλλα ζώα (ερπετά και πτηνά), εκτός από το ότι θήλαζαν τα νεογνά τους, ήταν ότι είχαν αναπτύξει μηχανισμούς για να διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία τους, μη βασιζόμενα μόνον στον ήλιο, αλλά και στην τροφή και την εφίδρωση. Με την εφίδρωση κατάφεραν να παρατείνουν την φυσική τους δραστηριότητα για περισσότερο χρόνο και σε συνθήκες υψηλότερης θερμοκρασίας. Ταυτόχρονα, για να συμπληρώσουν την απώλεια των σωματικών υγρών, έπρεπε να δραστηριοποιούνται σε περιοχή όπου υπήρχε πόσιμο νερό. Αυτοί λοιπόν οι 4 παράγοντες, κλίμα, τροφή, εφίδρωση και νερό, συνέβαλαν στην εξέλιξη των θηλαστικών. Τα πιο πολλά από αυτά προσαρμόστηκαν να ζουν στην ξηρά, στην οποία κινούνται χάρη στις πολλαπλές αρθρώσεις τους.
Από τον τρόπο της κίνησής τους διακρίνονται: σε αυτά που κινούνταν με τα πέλματα (Πελματοβάμονα) και σε αυτά που στηρίζονται στα δάκτυλά τους (Δακτυλοβάμονα). Ένα άλλο ενδιαφέρον μορφολογικό στοιχείο είναι τα δόντια τους, που ανάλογα με το είδος τροφής που καταναλώνουν, τυποποιούνται σε κοπτήρες, κυνόδοντες και γομφίους.
Οι κοπτήρες χρησιμοποιούνται για να κόβουν και να τεμαχίζουν την τροφή, οι κυνόδοντες, που είναι ιδιαίτερα μεγάλοι, για να προκαλούν τραύματα και να αποσπούν μεγάλες ποσότητες κρέατος και οι γομφίοι για να αλέθουν την τροφή. Ο αριθμός των δοντιών, το μέγεθος και το σχήμα τους, καθώς επίσης ο τρόπος στήριξης και κίνησης των ποδιών, είναι ανεκτίμητες ενδείξεις για τον μελετητή, ο οποίος, εξετάζοντάς τα μπορεί να μιλήσει ή όχι για την τροφή του ζώου αλλά έμμεσα για τον τρόπο ζωής, τον χαρακτήρα και την καταγωγή του.
Τα τρία θηλαστικά που υπάρχουν στην φανταστική μας ιστορία, ο ίππος, ο σκύλος και ο άνθρωπος, αποτελούν στόχο μελέτης και πιστεύουμε ότι η μορφολογία, ο χαρακτήρας και η εξέλιξή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κοινή και παράλληλη πορεία που ακολουθούν μέχρι σήμερα.
Το πρώτο από τα τρία θηλαστικά ανήκει στην οικογένεια Ιππίδες και είναι περιττοδάκτυλο (1, 3, 5). Το σημερινό άλογο είναι δακτυλοβάμον μονοδάκτυλο ζώο, αφού τα υπόλοιπα δάκτυλα έχουν ατροφήσει. Τα δόντια του είναι άριστα προσαρμοσμένα στην τροφή, που είναι κυρίως χόρτα και αποτελούνται από ανεπτυγμένους κοπτήρες, ενώ οι προγόμφιοι και οι γομφίοι είναι σχεδόν όμοιοι και οι κυνόδοντες απουσιάζουν ή έχουν ατροφήσει.

Οι πρωτόγονοι Ιππίδες αποτελούσαν πάντοτε την κυρίως τροφή των σαρκοφάγων, γιʼ αυτό και εξελίχθηκαν με το να αυξήσουν την ταχύτητά τους (μονοδάκτυλα), άλλαξαν τροφή από φύλλα των θάμνων του δάσους σε χορτάρι ανοιχτών πεδιάδων, όπου υπήρχε έγκαιρη προειδοποίηση κινδύνου, αλλά και δυνατότητα διαφυγής. Ταυτόχρονα μετατράπηκαν σε αγελαία ζώα, για την καλύτερη προστασία τους, γιʼ αυτό και το σημερινό άλογο είναι κατʼ εξοχήν κοινωνικό ζώο.
Πριν 38.000.000 χρόνια, κατά την διάρκεια της Ηώκαινης εποχής, εμφανίζονται 50 περίπου ζώα που έμοιαζαν με σκύλους. Αν και ποικίλανε σε μέγεθος η εμφάνισή τους χαρακτηριζόταν από κυνοειδή χαρακτηριστικά, δυνατά πόδια που κατέληγαν σε δάκτυλα, εξοπλισμένα με γαμψά δυνατά νύχια. Οι Μυακίδες. Ζώα και σαρκοφάγα, που κυριαρχούν στον ρόλο του κυνηγού στα δένδρα, κάτω από το έδαφος, αλλά κυρίως επάνω σε αυτό. Και παρά την ύπαρξη ενός ισχυρού ανταγωνιστή, του Κρέοντα, επικρατούν, αφού αντίθετα από αυτόν που είναι αποκλειστικά σαρκοφάγος, ο Μυακίδης είναι παμφάγος και μπορεί να τραφεί από πολλές πηγές πρωτεϊνών. Η εξέλιξή του μάλιστα, χαρακτηρίζεται από μία «ανορθόδοξη» ικανότητα προσαρμογής, σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει.
Το πώς το τρίτο θηλαστικό της ιστορίας μας εξελίχθηκε από τον πιθηκάνθρωπο στον σημερινό Homo Sapiens Sapiens, είναι λίγο-πολύ γνωστό. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον και πρέπει να αναφερθεί είναι το γιατί επικράτησε των άλλων θηλαστικών. Σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ανάπτυξη του εγκεφάλου του, η οποία όμως ήταν αποτέλεσμα των δυνατοτήτων των συνεχώς εξελισσόμενων τεσσάρων άκρων. Τα δάκτυλα των ποδιών του εξασφάλισαν σταθερότητα στην ασταθή ισορροπία της όρθιας δίποδης στήριξης και του επέτρεψαν να διατηρεί μικρές ταχύτητες για μεγάλες αποστάσεις (κανένα άλλο θηλαστικό δεν μπορεί να τρέξει Μαραθώνιο, δηλαδή, 42 χιλιόμετρα). Τα δάκτυλα των χεριών του εξασφάλισαν γερή λαβή, αλλά και δεξιότητα, που του επέτρεψε να κατασκευάζει και να χρησιμοποιεί εργαλεία. Αυτές οι δύο μορφολογικές ιδιαιτερότητες, σε συνδυασμό με τον μηνιαίο αναπαραγωγικό κύκλο του θηλυκού, είχαν σαν αποτέλεσμα να σχηματίζει μεγάλες αγέλες (κοινωνίες - έθνη), είναι αυτά που ανέπτυξαν τον εγκέφαλό του και τον κατέστησαν κυρίαρχο ον αυτού του πλανήτη.

Η εξέλιξη των άκρων των τριών θηλαστικών της ιστορίας μας, αποδίδει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση το πέρασμά τους στον χρόνο από τον κοινό πρόγονό τους πριν από 100.000.000 χρόνια μέχρι σήμερα.

Το πότε ο άνθρωπος άρχισε να διαχειρίζεται τον σκύλο και το άλογο, δεν είναι ακριβώς γνωστό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή η σχέση διακυμάνθηκε ανάλογα με την γνώση του ανθρώπου για το περιβάλλον, δηλαδή, τον πολιτισμό του. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δύο άλλα ζώα θεωρήθηκαν πρόξενοι κακών, κακοποιήθηκαν, καθώς επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που λατρεύτηκαν ή θεοποιήθηκαν. Το αντιφατικό σʼ αυτή τη συμβίωση, κατά την διάρκεια του χρόνου, είναι ότι ο άνθρωπος είναι πλέον αυτός που πρέπει να φροντίζει για την διατροφή των «κτηνών» του (από το ρήμα κτάομαι = έχω στην ιδιοκτησία μου) και μέσα από αυτήν να προκαλεί τεράστιες γενετικές και μορφολογικές αλλαγές, που στην φύση θα χρειαζότανε εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν. Έτσι το άλογο κατάληξε να γίνει ένα θηλαστικό που από πλευράς «μεγέθους» μπορούσε να τρέχει μόνον σε έναν ορισμένο χώρο (ιππόδρομος-ιππικοί αγώνες) και τις άλλες ώρες να σταυλίζεται. Όσον αφορά τον σκύλο, τώρα, η εξέλιξή του ήταν ποικίλη, αφού στις αναπτυγμένες κυνολογικά κοινωνίες μπορούσε απλά να υπάρχει ως «εργαλείο» ή για να καλύπτει την ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη, στις δε υποανάπτυκτες κυνολογικά αφέθηκε στην τύχη του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα αδέσποτα. Ποιο είναι το μέλλον αυτής της σχέσης από εδώ και πέρα; Σʼ αυτό το ερώτημα το άρθρο αδυνατεί να δώσει απάντηση. Ίσως είναι απλά ζήτημα γνώσης και απάντησης αν εμείς οι άνθρωποι θέλουμε να συνυπάρχουμε με άλλα όντα στον πλανήτη ή να είμαστε μόνοι μας.

Πηγή.
Το άρθρο γράφτηκε για ξένες δημοσιεύσεις και το περιοδικό ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ του Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2000.

Μασάζ πριν τα Όσκαρς...

Ολοκληρώθηκε, για μια ακόμα φορά, η απονομή των βραβείων Όσκαρ στο Λος Άντζελες.
Οι σταρς που έδωσαν το παρών στα βραβεία φρόντισαν, ώστε η εμφάνισή τους να είναι αψεγάδιαστη.
Μια από αυτές ήταν και η Lady Gaga η οποία τίμησε τραγουδώντας τα 50 χρόνια της ταινίας ''Η Μελωδία της Ευτυχίας''.
Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως θα ήταν αναμενόμενο, δε νοιάστηκε μόνο για τον εαυτό της αλλά και για τον σκύλο της ονόματι Asia.
Για αυτό, φρόντισε τόσο η ίδια όσο και ο τετράποδος φίλος της να απολαύσουν λίγο μασάζ πριν από την τελετή.

Στο πορτοφόλι σας...

Ένα όμορφο σκυλάκι  Bichon Frise  διακοσμεί ένα γυναικείο πορτοφόλι...

H πρώην πρώτη Κυρία με σκυλάκι στη φωτογράφιση...

Η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας και διάσημο μοντέλο Carla Bruni ποζάρει για περιοδικό υψηλής μόδας με ένα σκυλάκι Bichon Frise.

Ένα Doberman καπέλο!

Ένα καπέλο ξεχωριστό πλεκτό και χειροποίητο που έχει σχήμα ενός σκύλου Doberman...

Oι αχώριστοι φίλοι...

Ένα παιδί δύο χρόνων έχει την ίδια νοημοσύνη με ένα σκύλο και για  αυτό πάντοτε κάνουν πολύ καλή παρέα...

Σικάγο 1860...

Δύο αδέσποτοι σκύλοι  είχαν γίνει οι διασημότητες του Σικάγου το 1860.
Αυτοί μπορούσαν να εισέλθουν παντού, όπως βλέπετε και είχαν ακόμη και την εύνοια των υπαλλήλων που κυνηγούσαν τους σκύλους...

Ξέρετε ότι...

...υπάρχουν οι μικροί σκύλοι Havanese, Maltese, Coton de Tulear, Bolognese, Bichon Frise, Bolonka Lowhen που όλοι αυτοί έχει επικρατήσει να ονομάζονται Bichon... 

Πότε έγιναν οι σκύλοι;

Την ώρα που ο Θεός έπλαθε τους σκύλους ασφαλώς γελούσε και ήταν ευχαριστημένος...

Πάμε για ψώνια !

Μαζί με το μικρό σκύλο μου πάμε για   τις πρωινές αγορές...

Σήμερα η δίκη, μετά από 4 αναβολές, για τον άτυχο Φίντο...

Το κτήνος που στις 14/8/2012 πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα τον αδέσποτο Φίντο στο Θορικό Λαυρίου δικάζεται επιτέλους μετά από τέσσερις αναβολές!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ

Την Τετάρτη 25/2/ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΝΤΟΥ , ΚΤΙΡΙΟ 8 ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ΙΣΟΓΕΙΟ... 
https://www.facebook.com/events/518443961627028/?ref=22&pnref=story