728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

    Τέρμα οι σκύλοι στα μπαλκόνια!...

    Με το νέο Τροποποιητικό Νόμο απαγορεύεται να παραμένουν οι σκύλοι στα μπαλκόνια και να μένουν εκτεθειμένοι στο κρύο ή στη ζέστη. Όταν μάλιστα διαπιστώνεται κάτι τέτοιο θα πρέπει να  επιβάλλονται βαριά πρόστιμα!...
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    11 σχόλια:

    1. παντως και στην αυλη το ιδιο δεν ειναι? εκει πολλες φορες ειναι χειροτερα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Απαντήσεις
      1. Θά κάνη ένα βήμα πρός τόν πολιτισμό, όταν θά απαγορεύσει τίς ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!! Όσον αφορά γι΄αυτόν τόν πανηλίθιο νόμο, οι νομοθετούντες δέν σκέφτηκαν ότι ο σκύλος είναι πιό ανθεκτικός στό κρύο καί στή ζέστη από τόν άνθρωπο;; Έχετε δεόι κανέναν σκύλο νά πεθαίνη από τό κρύο, όπως πεθαίνουν οι άνθρωποι;; Τό καλοκαίρι, μέ τόσο τρίχωμα, πώς τά βγάζουν πέρα στόν καύσωνα, ενώ οι άνθρωποι σκάνε από τή ζέστη;; Άς αφήσουμε τά ψευτοδήθεν, άν είμαστε πραγματικά φιλόζωοι, θά πρέπει νά απαγορεύσουμε τά κατοικίδια ( εκτός από τούς σκύλους καί τίς γάτες, που δέν έχουν πρόβλημα νά μένουν στό σπίτι ). Κάτι πουλάκια στά κλουβιά, ψάρια σέ γυάλα καί άλλες τέτοιες μπούρδες, πρέπει νά απαγορευθούν. Κανείς δέν έχει δικαίωμα νά στερή τήν ελευθερία στά ζώα, επειδή τά <>.

        Διαγραφή
      2. Ας μην μπερδεύουμε τα ζητήματα. Οι έκτρώσεις είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι ασφαλώς θα υπάρχει συναφές σάιτ. 2) ο λόγος για τη μη παραμονή τους σε μπαλκόνια αν δεν γίνεται εκ του πονηρού για να μην ενοχλούνται οι γείτονες, δεν είναι μόνο οι καιρικές συνθήκες αλλά η μοναξιά του ζώου. Και γιατί πάλι συγκρίνετε αν κρυώνουν οι άνθρωποι με το τι αισθάνονται τα ζώα;

        Διαγραφή
    3. Ποιος είναι το νέος τροποποιητικός νόμος να τον ξέρει κάποιος και να τον χρησιμοποιεί.
      Και που μπορεί να αναφέρει την παράβαση?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Η απαγόρευση διατήρησης σκύλων στα μπαλκόνια είναι παλιά και ο λόγος δεν είναι η προστασία των σκύλων, αλλά των γειτόνων από τα γαυγίσματα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Τα παλιά άλλαξαν! Πλέον οι νόμοι προστατεύουν τα ζώα. Καλό θα είναι να ενημερώνεστε λιγάκι!

        Διαγραφή
    5. Η προστασια των ανθρώπων και των περιοίκων γενικά και ευτυχώς...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Επιτέλους! Η μόνη μου φοβία όμως είναι μη γυρίςει όλο αυτό μπούμερανγκ και κάποιοι τα παρατήσουν στο δρόμο δεδομένου πως δεν θα τα θέλουν μέσα στο σπίτι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. το μονο,που θα καταφερουμε ειναι. να γεμισουν οι δρομοι,με αδεσποτα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Τέρμα οι σκύλοι στα μπαλκόνια!... Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top