728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

    Ο Diesel στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    Woof μαζί με Παναγιώτης Μήλας

    Πολύ όμορφη η εμπειρία μας στον ΑΝΤ1, παρ όλο που περιμέναμε 3 ώρες μέχρι να μας πουν να γράψουμε, μας υποδέχτηκαν πολύ ζεστά, με χάδια, φωτογραφίες και χαμόγελα όλοι όσοι συναντήσαμε εκεί. Με λίγα λόγια ο Diesel πήρε χάδια για να βάλει και στις τσέπες!

    Η εμπειρία μας στην εκπομπή, ήταν ΑΡΙΣΤΗ, ο κύριος Αρναούτογλου ήταν πραγματικός Κύριος με Κ κεφαλαίο, δεν με διέκοψε καθόλου, με άκουσε με προσοχή σε αυτά που είχα να πω, και μάλιστα σαν σκυλομπαμπάς και ο ίδιος εδω και 30 χρόνια όπως μου είπε, με κατάλαβε απόλυτα και αυτά που έλεγα και τον αγώνα που προσπαθώ να κάνω.


    Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εκπομπή με κάλεσαν για το γατάκι που έβγαλα από τον υπόνομο, αλλά παρ όλα αυτά, όταν τους είπα ότι δεν έχω έρθει στην εκπομπή τους για αυτό το λόγο, αλλά άρπαξα την ευκαιρία και ήρθα για να μιλήσω για σκυλάκια και να μοιραστώ την γνώση μου, ήταν πολύ δεκτικός στην ιδέα και με άφησε να πω αυτά που είχα να πω... η καλύτερα αυτά που πρόλαβα, γιατί έχω πολλά να πω και δεν είχα χρόνο. Λογικό σε ένα τόσο μεγάλο κανάλι, σε μια εκπομπή που το θέμα δεν είναι τα ζώα.

    Ευχαριστώ λοιπόν τον ΑΝΤ1 και τον Κύριο Αρναούτογλου που μου έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστώ έστω ένα μικρό κομματάκι από την γνώση μου με τον κόσμο, και ελπίζω να κάνω διαφορά σε κάποιες τετράποδες ψυχούλες. Αυτός είναι ο σκοπός μου, και αυτή είναι και η ανταμοιβή μου.

    Η εκπομπή θα παιχθεί στον αέρα την Πέμπτη 14/01/2016 στις 23:15 το βράδυ. Δεν ξέρω πότε θα δείξουν εμένα όμως, αν είναι στην αρχή ή στο τέλος. Εγώ θα την ανεβάσω εδώ στην σελίδα Woof να την δείτε όταν θα την πάρω από το ant1 webTV που θα την ανεβάσουν την επόμενη μέρα.

    Υ.Γ - όσοι θέλετε να ρωτήσετε αν πήρα χρήματα, γελάστε δυνατά μόνοι σας και ξανασκεφτείτε την ερώτηση. emoticon grin
    Κοινός, ούτε καν! Πρώτον δεν θα έπερνα και να μου έδιναν, γιατί ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω τα σκυλάκια, και δεύτερον, για να πάρεις λεφτά από τηλεόραση, πρέπει να πουλάς! Να θέλει ο κόσμος να σε δει. Δηλαδή να είσαι διάσημος ηθοποιός, ή να έχεις βυζάρες και κωλάρα! Δεν έχω τίποτα από τα παραπάνω δυστυχώς! emoticon grin

    Υ.Γ 2 - Κάντε ένα like στην σελιδούλα μου την Woof. Είναι η ανταμοιβή για τον κόπο μου. Σας ευχαριστώ πολύ.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Diesel στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top