728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

    Η γυναίκα που ζει με 1.000 γάτες...

    Όλα ξεκίνησαν το 1992, όταν ο πατέρας της Lynea Lattanzio της ζήτησε να του βρει μια γάτα. 
    Εκείνη γύρισε στο σπίτι με 15 γατάκια.
    Ένα χρόνο αργότερα έγινε βοηθός κτηνιάτρου για να μπορεί να καλύπτει μερικές από τις ιατρικές ανάγκες μόνη της και να εξοικονομεί χρήματα. 
    Συνολικά από τα χέρια της έχουν περάσει περισσότερες από 28.000 γάτες.
    Η 67χρονη παράτησε το 4.200 τ.μ. σπίτι με πισίνα για να ζήσει σε ένα τρέιλερ στη μέση μιας έκτασης 6 στρεμμάτων ώστε οι γάτες να κυκλοφορούν όσο γίνεται πιο ελεύθερες. Επιτρέπει στις γάτες που ζουν εκεί να μπαινοβγαίνουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού της. 
     Σήμερα το "Cat House On The Kings" στην Καλιφόρνια είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο για γάτες, χωρίς κελιά και χωρίς προοπτική θανάτωσης. 
    "Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να έχει ζήσει με 28.000 γάτες μέσα σε 24 χρόνια. Μάλλον πρόκειται για ρεκόρ. Όταν άρχισα να τις μαζεύω δεν είχα σκοπό να συγκεντρώσω 1.000 γάτες, αυτό έγινε σταδιακά" λέει η Lynea που όλο αυτό το ξεκίνησε χωρίς καμία οικονομική στήριξη. Όπως εξηγεί, τα πρώτα 7 χρόνια το χρηματοδοτούσε μόνη της. "Πούλησα το αυτοκίνητό μου, μέχρι και το δαχτυλίδι αρραβώνων μου" προσθέτει. 
    Για τη φροντίδα τους η Lynea απασχολεί περίπου 45 άτομα προσωπικό συν τους εθελοντές. 
    "Αγαπώ τις γάτες γιατί είναι ανεξάρτητες, όμορφες και χαριτωμένες" λέει η Lynea, η οποία διευκρινίζει πως δεν έχει στόχο να τις κρατήσει για τον εαυτό της καλώντας όσους ενδιαφέρονται να τις υιοθετήσουν. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η γυναίκα που ζει με 1.000 γάτες... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top