728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

    Ο Αίας μεταμορφώθηκε και θέλει κάποιον να τον αγαπήσει...

    Τον Αίαντα αναλάβαμε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ήταν ένας σκύλος με απουσία λίπους και τριχώματος. Οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι έπασχε από λεϊσμανίαση, δερματικά και η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αμέσως ξεκίνησε θεραπεία για σαρκοκοπτική ψώρα και μυκητίαση, προληπτική θεραπεία για ερλίχεια και ταυτόχρονα έκανε θεραπεία με μιλτεφοράν για τη λεϊσμανίαση. Περίπου 2 μήνες χρειάστηκαν κι ο Αίας έγινε αγνώριστος.
    Η έκκληση που έγινε για οικονομική βοήθεια είχε αντίκρισμα, γιατί πολλοί από εσάς σπεύσατε να δώσετε ένα μικρό ποσό και σύντομα καλύφθηκαν τα έξοδα της θεραπείας του. Σας ευχαριστούμε όλους όσους νοιαστήκατε και όσους βοηθήσατε τον Αίαντα με την προσφορά σας. Ο Αίας έχει πια μεταμορφωθεί σ’ ένα υπέροχο πλάσμα και ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του σωματείου μας. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του αγώνα που έκανε αυτό το ζώο για να καταφέρει να ζήσει!
    Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατός. Κάθε φορά που μας βλέπει έρχεται για να πάρει το χάδι του. Μας πλησιάζει αργά και ήρεμα και φέρνει το κεφάλι του στα χέρια μας για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερη στοργή. Μάλιστα, κάνει σαν τρελός από ενθουσιασμό όταν βλέπει γεμάτο το μπολ του. Μακάρι να μπορούσε να μας καταλάβει... Του το λέμε κάθε μέρα «Αία, δε θα σε αφήσουμε να ξαναπεινάσεις ποτέ!». Για την ώρα δε μας πιστεύει, αλλά μια μέρα θα τον πείσουμε. Είναι ένα ντροπαλό αγόρι. Διστάζει να βγει έξω βόλτα χωρίς προτροπή. Δεν περιμένει όπως όλα τα άλλα σκυλάκια στην πόρτα κουνώντας την ουρά. Ίσως γιατί νομίζει ότι πάλι ο κόσμος θα τον διώχνει «για να μην κολλήσει τίποτα». Ίσως γιατί νομίζει ότι θα τον εγκαταλείψουμε κι εμείς και μετά πάλι θα φοβάται, πάλι θα ψάχνει για καταφύγιο, πάλι θα ψάχνει για φαγητό, αγάπη και συντροφιά. Όμως δεν πρόκειται να συμβεί. Οι μέρες που φοβόταν να κυκλοφορήσει έξω -που δεν τον ήθελε κανείς- έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Κάθε μέρα είναι ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση, κάθε μέρα είμαστε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που λέμε ευτυχία.

    Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει λίγο χώρο σε αυτό το υπέροχο πλάσμα και να το κάνει μέλος της οικογένειάς του μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία)

    Όνομα: Αίας
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
    Ράτσα: Ελληνικός Ποιμενικός
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 3 ετών
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: πάσχει από λεισμανίωση
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 9410000163093367
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Αία, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.913276628737652.1073742348.345422258856428&type=3

    Για να δείτε βίντεο από τη μεταμόρφωση του Αία μπορείτε να ακολουθήσετε τους συνδέσμους:
    1. Ο Αίας πριν: https://youtu.be/fX6iziYZ1tQ
    2. Ο Αίας σήμερα: https://youtu.be/EnQeLcuDnf0


    Φιλοζωικό Σωματείο 
    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Αίας μεταμορφώθηκε και θέλει κάποιον να τον αγαπήσει... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top