728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Κατασκοπεία εις βάρος ζωοφιλικών οργανώσεων...

    Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις εις βάρος της αμερικανικής εταιρείας των θαλάσσιων πάρκων αναψυχής SeaWorld. 
    Η Seaworld, η οποία είναι εδώ και χρόνια πρωταγωνίστρια σειράς σκανδάλων και αποκαλύψεων κακοποίησης των φαλαινών παραδέχθηκε ότι πολλοί υπάλληλοί της εμφανίζονταν ως προασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων με σκοπό να κατασκοπεύουν ακτιβιστές και ζωοφιλικές οργανώσεις. 
    Η δικαιολογία είναι ότι ήθελε να διασφαλίσει την ασφάλεια των υπαλλήλων, των πελατών και των ζώων μετά τις αξιόπιστες απειλές" που είχε δεχθεί. 
    Ο Τζόελ Μάνμπι, ο διευθυντής της SeaWorld Entertainment, δεν διευκρίνισε πόσοι υπάλληλοι του ομίλου είχαν αναλάβει τέτοιες "αποστολές" όμως διαβεβαίωσε ότι αυτή η πρακτική σταματά. 
    Το περασμένο καλοκαίρι η οργάνωση Peta είχε καταγγείλει ότι η SeaWorld του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, έστειλε έναν υπάλληλό της για να διεισδύσει στους κόλπους της.
    Σκοπός του ήταν να συμμετέχει σε κινητοποιήσεις και να υποκινεί βίαιες ενέργειες οι οποίες θα αμαύρωναν τη φήμη της οργάνωσης. 
     Η οργάνωση καταγγέλλει τακτικά τη SeaWorld για τις εγκαταστάσεις, καθώς νεκρά ζώα ανακαλύπτονται συνεχώς στα ενυδρεία της και από τον Νοέμβριο έχουμε έναν θάνατο κάθε μήνα.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Κατασκοπεία εις βάρος ζωοφιλικών οργανώσεων... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top