728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

    Ο τρυφερός Μαξ ψάχνει τον άνθρωπό του...

    Ο τρυφερός ΜΑΞ (941000018440767) μετά την όχι εύκολη ζωή του δρόμου, πέρασε στις ανέσεις του σπιτιού, τη φροντίδα, τις περιποιήσεις, τα καινούργια στοιχεία, τη ζεστασιά και την ασφάλεια. Εύκολα συνήθισε το καθημερινό πρόγραμμα και την ελεγχόμενη ελευθερία. Έμαθε την έξοδο με το λουρί, αγαπά πολύ να πηγαίνει βόλτες με το αυτοκίνητο, σχεδόν μιλάει σε όσους συναντά!
    Κάθε μέρα περιμένει με προσμονή τον περίπατο αλλά περισσότερο τα χάδια και την ανθρώπινη παρουσία καθώς είναι ο απόλυτος σκύλος συντροφιάς. Δεν του αρέσει καθόλου να μένει μόνος, χωρίς άνθρωπο ή άλλο σκύλο δίπλα του και αυτός είναι ο λόγος που κρίνουμε πως ιδανική υιοθεσία για αυτόν είναι από άτομο που θα περνάει πολλές ώρες μαζί του. Είναι ένα μεγάλο μωρό!
    Είναι συνεργάσιμος, δεν λερώνει μέσα στο σπίτι, είναι χαρούμενος, έχει μόνο συμπάθειες με άλλους σκύλους, κερδίζει με το παραπονιάρικο βλέμμα του τους πάντες καθώς είναι απόλυτα ανθρωποκεντρικός και επικοινωνιακός.
    Μεγαλύτερη συμπάθεια έχει με γυναίκες καθώς γνωρίζουμε πως έχει κακοποιηθεί από άντρα στο παρελθόν και είναι πιο επιφυλακτικός. Η σχέση του με τα παιδιά είναι αμφίβολη καθώς δεν έχει μάθει να παίζει έντονα μαζί τους ακόμα και προτιμά την ησυχία του μέσα στο σπίτι.
    Ο γλύκας είναι 2 ετών, ημίαιμο ΤΕΚΕΛ, ζυγίζει 15 κιλά, είναι έσω/έξω αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος.
     Με την υποχρεωτική εκ του νόμου τοποθέτηση τσιπ ο μικρός μπαίνει στο πρόγραμμα δωρεάν 6μηνης σίτισης από την pedigree.

    Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας, Αρ.Πρ.: 1591/2013.
    Επικοινωνία στο: 6977699351
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο τρυφερός Μαξ ψάχνει τον άνθρωπό του... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top