728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

    Και το κακό συνεχίζεται! Selfies με νεκρό καρχαρία και παγόνια...

    Μετά το σοκ της προηγούμενης εβδομάδας, που τουρίστες σε παραλία της Αργεντινή περιέφεραν ένα μωρό δελφίνι κάτω από τον καυτό ήλιο για να βγάλουν μαζί του φωτογραφία, καταδικάζοντάς το τελικά σε αργό και μαρτυρικό θάνατο, έρχεται νέο παρόμοιο περιστατικό. 
    Στο Palm Beach της Φλόριντα ένας άνδρας σέρνει έξω από τη θάλασσα έναν καρχαρία, ο οποίος βρέθηκε για κάποιο λόγο στα ρηχά και να τον κρατά με τη βία κάτω για να βγάλει φωτογραφίες το κατόρθωμά του. 
    Μάλιστα εκτός από τον να τον κρατά με δύναμη ακινητοποιημένο στην αμμουδιά, με το άμοιρο ζώο να σπαρταρά έξω από το νερό σύμφωνα με μαρτυρίες, του πιέζει κι από πάνω κι άλλο το στήθος. Όταν βαρέθηκε το "παιχνίδι", έβγαλε δηλαδή τις φωτογραφίες που ήθελε και τις πόζες που ήθελε, τον πέταξε ξανά στη θάλασσα και άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί μαρτυρούν πως για αρκετά λεπτά ο καρχαρίας δεν ανέβαινε στην επιφάνεια. Όσο για το μέλλον του, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το τι απέγινε κι αν επιβίωσε από όλο αυτό. 
    Το ίδιο συνέβη στην Κίνα όπου επισκέπτες ενός ζωολογικού κήπου άφησαν πίσω τους νεκρά παγόνια, πάλι μετά από εξαναγκαστικές selfies που έβγαλαν μαζί τους. 
    Αν και οι υπεύθυνοι ανέφεραν πως θα κάνουν μήνυση, αυτό δεν απαλύνει σε καμία περίπτωση το μαρτύριο που πέρασαν τα πουλιά, ένα εκ των οποίων -ένα 5χρονο αρσενικό- πέθανε τελικά από το φόβο του μόλις μισή ώρα μετά την αρπαγή του από τους επισκέπτες.
    Πράγματι,, τα παγόνια μπορεί να πεθάνουν από τον φόβο τους και παθαίνουν μέχρι και καρδιακή προσβολή αν υποστούν κάποιο μεγάλο σοκ. Το ίδιο ισχύει και για ζώα όπως τα κουνέλια.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Και το κακό συνεχίζεται! Selfies με νεκρό καρχαρία και παγόνια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top