728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

    Φόλες στην Τρίπολη...

    Σοκ στην Τρίπολη από τις μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων.
    Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, στην πλατεία Πετρινού και σε γύρω δρόμους, βρέθηκαν δηλητηριασμένα ζώα.
    Κατά την Κτηνιατρική Υπηρεσία, η αιτία ήταν δηλητηριασμένη τροφή. 
    Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση τόσο από ζωόφιλους όσο και από τα συνεργεία του δήμου, κάποια από τα δηλητηριασμένα ζώα, κατάφεραν και διέφυγαν το κίνδυνο. 
     Σε ανακοίνωσή του, ο δήμος Τρίπολης καταδίκασε την ενέργεια αυτή και έκανε έκκληση στους κατόχους οικόσιτων ζώων, «επειδή δεν υπάρχει σαφή εικόνα για το πόσες δηλητηριασμένες τροφές μπορεί να είναι εκτεθειμένες στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στις πλατείες και σε διάφορους δημόσιους χώρους, να υπάρχει μεγάλη προσοχή, παρόλο που συνεργεία του δήμου, καταβάλλουν προσπάθεια και καθαρίζουν τους χώρους αυτούς». 
    Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης αναφέρει σε ανακοίνωσή του:
    «Προσοχή: Επικίνδυνο δηλητήριο σε φόλες στο κέντρο. Φρικιαστικό έγκλημα στο κέντρο της πόλης, οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης ξύπνησαν το πρωί για να δουν τους δρόμους και τις πλατείες «σπαρμένες» με πτώματα σκύλων που είχαν θανατωθεί με φόλες. Δεν ξέρουμε εάν έχει σχέση με κάποιες "μυστικές" υπηρεσίες του Δήμου ή εάν κάποιοι θέλησαν να "καθαρίσουν" την πόλη ξέρουμε πάντως ότι ποτέ δεν βρίσκονται οι ένοχοι, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, τέτοια εγκλήματα δεν απασχολούν τις τοπικές Αρχές, έχουν με σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν ». 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Φόλες στην Τρίπολη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top