728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! Να σταματήσει η Διεθνής Έκθεση Γούνας στην Αθήνα...

    Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία ενάντια στη Διεθνή Έκθεση γούνας, και συγκεκριμένα ενάντια στην επίδειξη γούνας που είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα όπως κάθε χρόνο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 Μαρτίου.
    Στόχος μας ήταν να πιέσουμε το Μέγαρο Μουσικής να ακυρώσει τη συνεργασία του με τη Διεθνή Έκθεση γούνας και για το λόγο αυτό έγινε και συγκέντρωση υπογραφών οι οποίες και θα σταλούν στη διεύθυνση του Μεγάρου. 
    Υπεύθυνος του χώρου που ζήτησε να μας μιλήσει προσπάθησε να μας πείσει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει σχετική συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής φέτος, αλλά και ότι ποτέ δεν έχει πραγματοποιηθεί πασαρέλα γούνας εντός του. Προφανώς ο κύριος δεν γνώριζε ότι υπάρχει διαδικτυακά οπτικοακουστικό υλικό από τις επιδείξεις που έχουν γίνει τις προηγούμενες χρονιές, αλλά και επίσημη ανακοίνωση εντός του προγράμματος της Διεθνούς Έκθεσης γούνας, στην οποία καθίσταται σαφές ότι θα πραγματοποιηθεί fur gala στις 31 Μαρτίου του 2016 εντός του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
    Εμείς θα προωθήσουμε το αίτημα λήξης της συνεργασίας μεταξύ του Μεγάρου και της έκθεσης... 
    Αν όμως αυτό δεν γίνει δεκτό, ετοιμαστείτε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας το βράδυ της Πέμπτης 31 Μαρτίου, έξω από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron - The Athens Concert Hall!

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! Να σταματήσει η Διεθνής Έκθεση Γούνας στην Αθήνα... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top