728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

    Κάλεσμα φιλόζωων έξω από τα δικαστήρια της Κω στη δίκη του δολοφόνου του αδέσποτου σκύλου

    Στις 22 Απριλίου στις 09:00 το πρωί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Κω αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της δολοφονίας ενός αδέσποτου σκύλου τον οποίο σκότωσε με το κυνηγετικό του όπλο ένας 58χρονος άνδρας στο χωριό Δίκαιο στις 17 Μαρτίου 2016.

    Τον δράστη είδαν πέραν της γυναίκας που τάιζε το ζώο – και τον κατήγγειλε στην Αστυνομία – και άλλοι κάτοικοι της περιοχής και οι φιλόζωοι του νησιού απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης και για τους αυτόπτες μάρτυρες που δεν σιώπησαν ώστε να παραβρεθούν στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης και άλλοι πολίτες για να ζητήσουν την τιμωρία του εκτελεστή.

    Θυμίζουμε ότι όταν ο δράστης όταν παρουσιάστηκε – μετά τη σύλληψη του – στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στο δικαστήριο αφού η δίκη αναβλήθηκε προσπάθησε να προκαλέσει την λύπηση της έδρας και του ακροατηρίου αν και φυσικά χωρίς καμιά δικαιολογία εκτέλεσε το σκυλί και στη συνέχεια προσπάθησε να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψη.

    Θυμίζουμε ότι αν καταδικαστεί – ανεξαρτήτως της ποινής που θα επιβάλλει το δικαστήριο – θα πρέπει να του επιβληθεί το διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ όπως ορίζει η νομοθεσία.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κάλεσμα φιλόζωων έξω από τα δικαστήρια της Κω στη δίκη του δολοφόνου του αδέσποτου σκύλου Rating: 5 Reviewed By: Press-Gr
    Scroll to Top