728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 19 Απριλίου 2016

    Λάικα, ένα μικρό κορίτσι ψάχνει οικογένεια...

    Η μικρή Λάικα εντοπίστηκε από ζωόφιλη κυρία να περιφέρεται στον περιφερειακό δρόμο Λάρισας-Τρικάλων. Μιας και η σκυλίτσα βρισκόταν σε εξαθλιωμένη κατάσταση και ήταν πολύ φοβισμένη, αποφάσισε να τη φροντίσει όπως μπορούσε. Την πήγε στον κτηνίατρο που φρόντισε για τη στείρωσή της και στη συνέχεια στο δημοτικό κυνοκομείο Λάρισας όπου την εμβολίασε και τσίπαρε. Μην μπορώντας να βρει φιλοξενία και με βαριά την καρδιά-όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις-την επανατοποθέτησε σε περιοχή όπου θεωρούσε ότι θα μπορούσε να τη βρίσκει ώστε να την ταΐζει. Πριν την αφήσει της κρέμασε ένα ταμπελάκι που έγραφε «Φιλοζωική: Στειρωμένη Εμβολιασμένη Τσιπ». Λίγες ώρες μετά την εντόπισε ζωόφιλη κοπέλα στο κέντρο της Λάρισας να τρέχει σε κατάσταση σοκ. Την πήρε σπίτι της και άρχισε να ψάχνει μέσω των Μέσων Μαζικής Δικτύωσης να βρει σε ποιον ανήκει, αν όντως επανατοποθετήθηκε από κάποια φιλοζωική της πόλης και -φυσικά-φιλοξενία, ώστε να μπορέσει η μικρή Λάικα να παραμείνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μέχρι να βρει το παντοτινό της σπίτι. Η ιστορία της Λάικας δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Βρέθηκε η πολυπόθητη φιλοξενία και η κοπέλα απευθύνθηκε στο σωματείο μας για βοηθήσουμε να βρεθεί για τη σκυλίτσα ένα μόνιμο σπιτάκι. 
    Η Λάικα ξαναπήγε στον κτηνίατρο λοιπόν ο οποίος μας ενημέρωσε ότι είναι περίπου 11 μηνών, ζυγίζει μόλις 8 κιλά και χαίρει άκρας υγείας. Πρόκειται για ένα ντροπαλό και χαδιάρικο κορίτσι. Πέρασε πολλά, αλλά είναι ένα από τα πιο τυχερά αδεσποτάκια του κόσμου γιατί, όχι απλά δεν την προσπέρασαν, αλλά ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτήν τόσοι άνθρωποι που πάσχισαν πάση θυσία να τη φροντίσουν και να την προστατεύσουν. Η ζωντάνια και το γλυκό της βλέμμα δείχνει την ευγνωμοσύνη της. Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτό το γλυκό κορίτσι και να της προσφέρει μια θέση μέσα στην οικογένεια του μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

    Όνομα: Λάικα
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Ημίαιμη
    Γένος: Θηλυκό
    Ηλικία: 11 μηνών
    Βάρος: 8 κιλά
    Εμβολιασμένη: NAI
    Στειρωμένη: ΝΑΙ
    Φιλική με τους σκύλους: NAI
    Φιλική με τις γάτες: NAI
    Φιλική με τα παιδιά: NAI
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 941000016729840

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Λάικα, μπορείτε να ανοίξετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.941936889204959.1073742374.345422258856428&type=3&uploaded=9

    Για να δείτε βίντεο με τη Λάικα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://youtu.be/uOFssZHivpA


    Φιλοζωικό Σωματείο Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας
    -ΑΜ:33/2012
    -Μη κερδοσκοπικός Οργανισμός
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Λάικα, ένα μικρό κορίτσι ψάχνει οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top