728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

    Πέθανε ο άνθρωπός τους και επείγει η υιοθεσία τους...

    Τα σκυλάκια των φωτογραφιών είναι όλα πρώην αδεσποτάκια, που φιλόζωος κύριος τα περιμάζεψε και ζούσε μαζί τους στο σπίτι του σαν να ήταν παιδιά του. Δυστυχώς όμως έχασε την ζωή του λίγες ημέρες πριν, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τα σκυλάκια που εξακολουθούν να ζουν στην αυλή του σπιτιού, που βρίσκεται σε ορεινή περιοχή, δεν είναι πλέον επιθυμητά από τους κληρονόμους, οι οποίοι φρόντισαν αμέσως να κλείσουν το πορτάκι τους από το οποίο μπορούσαν να μπαινοβγαίνουν μέσα στο σπίτι.
     Προς το παρόν τα περιποιούμαστε κάποιοι φιλόζωοι, όμως η υιοθεσία τους επείγει, καθώς το περιβάλλον έξω από την αυλή του σπιτιού είναι αφιλόξενο.
    Πρόκειται για τρία μικρόσωμα σκυλάκια και ένα μεγαλόσωμο, που το καθένα έχει την δική του παρόμοια ιστορία εγκατάλειψης και είναι στεναχωρημένα, καθώς διαισθάνονται ότι κάτι κακό έχει συμβεί


    Και πρώτα από όλα η μικρόσωμη Μπίτσι που βρέθηκε πριν από 12 χρόνια, μικρό κουταβάκι τότε, να
    τριγυρνάει μονάχη της μέσα στα χιόνια, εκλιπαρώντας για λίγο φαγάκι και λίγη ζέστη. Η Μπίτσι στάθηκε τότε τυχερή και ο φιλόζωος φίλος μας που την μάζεψε της πρόσφερε ό,τι χρειαζόταν. Η γιαγιούλα μας, που εξακολουθεί να είναι ακμαία, ζητά τα χάδια και στέκεται στα πίσω ποδαράκια της κουνώντας τα μπροστινά σαν να είναι σκιουράκι, χρειάζεται μια πραγματικά φιλόζωη οικογένεια, ένα σπιτάκι. Δεν θα αντέξει στον κρύο χειμώνα του βουνού, και στα χιόνια.


    Η Μαυροματούλα είναι και αυτή μικρόσωμη και περίπου ενός έτους. Εγκαταλείφθηκε ένα κρύο
    βράδυ του χειμώνα μέσα σε μια κούτα μπροστά στην πόρτα της αυλής του φιλόζωου ανθρώπου, που την περιμάζεψε και αυτήν. Αν και η πιο μικρή της παρέας, είναι ιδιαίτερα έξυπνη, διεκδικεί την αρχηγία και τρέχει να φάει πρώτα το φαγητό των άλλων με πολύ τσαγανό και ύστερα το δικό της.
    Ο μικρούλης Ρόκυ, πανέξυπνος και γλυκός, είναι ο υπαρχηγός της παρεούλας μας, περίπου 2 ετών, και τρέχει πρώτος να γαυγίσει όταν δει κάτι. Κουταβάκι που βρέθηκε ταλαιπωρημένο και εγκαταλελειμμένο, αναζητά και αυτός το νέο του σπιτικό.








    Ο Μπούμπης ο μεγαλόσωμος και καλοκάγαθος αρχηγός της παρέας είναι περίπου 2,5 ετών και ήταν
    και αυτός πρώην αδεσποτάκος. Είναι τόσο καλός που περιμένει να φάνε πρώτα όλοι οι άλλοι της παρέας του και ύστερα αυτός. Είναι πολύ καλός και τρυφερός με τους ανθρώπους και τα ζώα, γαβγίζει πάντοτε όταν δει κάτι και ειδοποιεί, αλλά δεν κάνει για φύλακας,
    Θα ήταν ευτύχημα να μπορούσαν να υιοθετηθούν όλα μαζί από κάποιον πραγματικά φιλόζωο, που θα διέθετε ένα σπίτι με αυλή ή ένα αγρόκτημα.
    Αν όμως θέλετε να υιοθετήσετε έστω και ένα από αυτά και να τους χαρίσετε την στοργή και την αγάπη που χρειάζονται ,για να μην μείνουν στον δρόμο, δεν θα το μετανιώσετε.Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6972664033 (Πάνος) ή μέσω e-mail στο panokaffes@yahoo.gr, ή και μέσω του fb.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πέθανε ο άνθρωπός τους και επείγει η υιοθεσία τους... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top