728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 30 Απριλίου 2016

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τα Jumbo την είσοδο σε ανάπηρο σκύλο...

    Τα JUMBO στην Αχαρνών μου απαγόρευσαν την είσοδο, επειδή είχα τον Μάκη μαζί μου σε ειδική τσάντα μάρσιπο. Το πετ σοπ, όμως, το έχουν μια χαρά στημένο.

    Deppie Karalh
    Το ίδιο είχαν κάνει πέρυσι σε μία κυρία με τσιουαουα στο τζαμπο στο Αιγάλεω...

    βαγια παπαδοπουλου
    Και εμένα πέρυσι το ίδιο μου έκαναν με το σισσακι σε τσαντούλα μέσα στο κατάστημα της Πειραιώς... Αυτοί έχασαν, έδωσα αλλού τα λεφτά μου.

    Άννυ Κο
    Μη σας κάνει εντύπωση.
    Έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε εκπαιδευόμενο σκύλο οδηγό... Οπότε τι ψάχνετε ...
    Μόνο μποϊκοτάζ θέλουν.

    Georgia Kakouri
    Σε κανένα jumbo δεν επιτρέπουν την είσοδο στα ζωάκια!
    Κανονικά θέλουν μποϊκοτάζ!

    Anastasia Georgios Gkegka Ναι ναι! Το ίδιο έκαναν και μένα στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο ίδιο κατάστημα. Μου εξήγησαν πως η πολιτική του καταστήματος δεν επιτρέπει ζώα μέσα στο κατάστημα. Ούτε καν αγκαλιά! Μου ζήτησαν να το αφήσω στο αμάξι και να εισέλθω! Η απάντηση μου ήταν να τους πάρω όλους μαζί και να τους κλειδώσω στο αμάξι και μετά να μπω με τον σκυλάκο μου μέσα! Φυσικά και δεν ξανά πατήσαμε!!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    19 σχόλια:

    1. το mentality των JUMBO φαίνεται και από τις διαφημίσεις τους.... μόνο σκυλιά της νύχτας επιτρέπουν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. παιδακια εχω και γω σκυλια αλλα ναι το βρισκω απολυτα σωστο αυτο που κανουν ... σε κανενα μεγαλοκαταστημα δεν επιτρεπονται τα σκυλια γιατι να επιτρεπονται δηλαδη στα jumbo ?? Aς συνελθουμε λιγο , δεν γινετε να χουμε τα σκυλια μας παντου ... στα jumbo υπαρχουν ειδη τροφιμων δεν γινετε στα τροφιμα να υπαρχουν κ ελευ8ερα τα σκυλια ουτε καν αγκαλια .. εχετε παει δηλαδη ποτε σε σουπερ μαρκετ με σκυλι κ σας αφησαν να μπειτε ?? γιατι εαν ναι θελουν επιτοπου καταγκελια ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Egw me ton skilos mou exw mpi sto Praktiker kai Ika xoris prbl. Sto Joumboo den mporo na parw mesa ton skilo mou

        Διαγραφή
      2. Γιατι δε γινεται κσλε; Στο εξωτερικο πως γινεται δλδ; Ουτε καν αγκαλια γιατι θα μολυνουν τον αερα που αναπνεουν τα τροφιμα;

        Διαγραφή
      3. Ολα τα τροφιμα είναι συσκευασμένα, δεν έχει βάση το επιχείρημα σου

        Διαγραφή
      4. Τα ζώα συντροφιάς με βάση τον νόμο επιτρέπονται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας και σε εξωτερικούς χώρους καταστημάτων υγειονομικου ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις ότι είναι εμβολιασμών με τσιπ και σε λουρί

        Διαγραφή
    3. Έχουν αστική ευθύνη αν κάποιος πάθει οτιδήποτε ( ειδικά παιδί αν πχ φοβηθεί από κάποιο σκυλί και πέσει και χτυπήσει ) ή ακόμα αν ξεφύγει το σκυλί και πάθει κάτι το ίδιο το σκυλί .
      Καλώς κάνουν και το απαγορεύουν και το λέω εγώ που είμαι ζωόφιλος . Τα σκυλιά δεν είναι αξεσουάρ να τα σέρνουμε μαζί μας στα ψώνια μας .
      Έλεος δηλαδή .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. όντως οι σκύλοι δεν είναι αξεσουάρ αλλά είναι όπως τα παιδιά τα έχεις μαζί σου και τα μεταφέρεις

        Διαγραφή
      2. Πες τα ρε Ιωάννη, γιατί κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως!

        Διαγραφή
      3. Tο μονο που σερνεται ειναι το μυαλο σου αγαπητε. Η λυση ειναι να το ανοιξεις.

        Διαγραφή
    4. Σε σκύλους οδηγους νομιζω ειναι υποχρεωμενοι να τοτς αφηνουν

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ουτε το δικο μου ζουζουνακι δεν το εβαλαν μεσα.Πρεπει να καταλάβουν πως τα ζώα δεν είναι βρώμικα αφού υπάρχει η δική μας φροντιδα.Αντίθετα δεν γνωρίζουμε ποσο καθαροί είναι όλοι αυτοι που δουλεύουν εκεί μέσα.Εμένα ποιος μπορεί να με βεβαιώσει για κάτι τέτοιο.Ντροπή τους

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Απαραδεκτο να μη βαζουν μεσα τα σκυλια τα τζαμπο. Praktiker k ikea τα βαζουν γιατι ειναι εταιρειες εξωτερικου κ εκει μπαινουν κ σε σουπερ μαρκετ κ σε εστιατορια κανονικα. Μονο εδω στην ουγκαντα δε μπαινουν ακομα. Μ αρεσει που το υποστηριζουν κ μερικοι "ιδιοκτητες" λες κ θα πανε να φανε τα τροφιμα. Στο σπιτι σας δεν εχει τροφιμα; Τα ζωα δεν τα παιρνεις μαζι σου γιατι ειναι αξεσουαρ τα παιρνεις γιατι ειναι μελη της οικογενειας σου.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. ELEONORA ROUSSOU BRAVO Κε Ρουλη , ειμαι αγανακτησμενη , με αυτό το θέμα διότι είναι απολιτηστη !! δεν αγαπούν & δεν τα σεβοντε όπως είναι στο εξωτερικό .. Στο Μιλάνο που μένω παντού μπαίνουν τα Σκυλάκια ,, στο Εστιατόριο που πήγα με τον Γιο μου , μας έφεραν επί πλέον καρέκλα & μπολ με νερό . Καθόταν ήσυχο η κοιμόταν όσο τρώγαμε. Τα Σκυλιά είναι & πιο ήρεμα σε άλλες χώρες.. Ήρθα προ ημερών πήγα να του πάρω αξεσουάρ Σκυλάκι 2.500 κιλά σε Μάρσιπο !! Μας έδιωξαν.. ΑΙΣΧΟΣ .!!! ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ ΜΌΝΟΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΟΥΝ .

        Διαγραφή
    8. Καλά που διάβασα τα σχόλια. Ετοιμαζόμασταν να πάρουμε το Μαλτεζακι μας μαζί . Άρα Milo δυστυχώς μένεις σπίτι. Το σχόλιο με τα είδη τροφίμων μου φάνηκε η μόνη λογική εξήγηση αλλιώς είναι απαράδεκτο. Θα δοκιμάσω να τον πάρω μαζί Κωτσόβολο Πλαίσιο κλπ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Εγώ πήγα στο τζαμπο Λαμίας και ρώτησα και μου είπαν αγκαλιά η λουράκι άλλαξε ο νόμος και μπήκα και μου είπαν είσαι η πρώτη που μπηκες

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τα Jumbo την είσοδο σε ανάπηρο σκύλο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top