728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 24 Μαΐου 2016

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Νεκροί σκύλοι σε τσάντες σκουπιδιών...

    Από τον Κώστα Αντωνόπουλο

    Η κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Αλφειούσας, όπου η περιοχή πλησίον του γηπέδου έχει γεμίσει από νεκρά αδέσποτα ζώα που βρίσκονται μέσα σε σακούλες!
    Ένα πρωτοφανές όσο και αποτρόπαιο θέαμα παρατηρείται στη χωματερή που υπάρχει στην είσοδο της Τ.Κ. του δήμου Πύργου, αλλά και στη γύρω περιοχή, από τα κουφάρια των νεκρών σκύλων που κάποιοι απάνθρωποι δηλητηρίασαν και τη συνέχεια προσπάθησαν να κρύψουν μέσα τσάντες απορριμμάτων.
    Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής τα αδέσποτα που εγκατέλειψαν ασυνείδητοι «φιλόζωοι», τριγυρνούσαν στο σκουπιδότοπο προκειμένου να βρουν τροφή από τα απορρίμματα, που ρίχνουν ανεξέλεγκτα διερχόμενοι από την ευρύτερη περιοχή.
    Η παρουσία τους ωστόσο φαίνεται ότι ενόχλησε κάποια αδίστακτα άτομα που προχώρησαν στην εγκληματική αυτή πράξη, εις βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων ζώων...
    Όπως ανέφεραν διερχόμενοι -σχεδόν σε καθημερινή- βάση στην «Πρώτη», αρχικά τα άτυχα σκυλιά θα πρέπει να θανατώθηκαν μάλλον με δηλητήριο στη χωματερή αλλά και στην ευρύτερη περιοχή και στη συνέχεια βρήκαν φρικτό θάνατο επιτόπου, ή μεταφέρθηκαν στο μίνι σκουπιδότοπο και τοποθετήθηκαν στις τσάντες!
    Ότι και να έχει συμβεί πάντως, η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πόσο ανεξέλεγκτη έχει γίνει η κατάσταση στο δήμο Πύργου, με τα σκουπίδια να «καλύπτουν» και πολλές ανομίες ανθρώπων με άγρια αλλά και «σκοτεινά» ένστικτα...
    Μπροστά στο γήπεδο!
    Ακόμη και στην είσοδο του γηπέδου της Αλφειούσας έχει ριχτεί μεγαλόσωμος νεκρός σκύλος, ο οποίος (όπως και οι υπόλοιποι) βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, προκαλώντας μεγάλους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
    Ωστόσο μετά από αυτή την αποτρόπαιη πράξη με τη θανάτωση πιθανόν και δέκα (!) σκύλων, στους πολίτες δημιουργούνται ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με τα εξής:
    - Ποιοι και για ποιο λόγο προκάλεσαν την ομαδική θανάτωση των αδέσποτων ζώων, σε μια υποτίθεται πολιτισμένη κοινωνία;
    - Ποιοι και γιατί στη συνέχεια τοποθέτησαν τα άψυχα σκυλιά σε τσάντες απορριμμάτων; Μήπως για να κρύψουν τα ίχνη τους στη χωματερή που ούτως ή άλλως βρωμάει;
    - Ποιος είναι ο ρόλος του φιλοζωικού συλλόγου και αν γνωρίζει αυτό το αποτρόπαιο γεγονός;
    - Γιατί μέχρι στιγμής οι εμπλεκόμενοι φορείς (δήμος Πύργου, φιλοζωικός κλπ.) δεν έχουν βρει χώρο για τη δημιουργία καταφυγίου για τα αδέσποτα;
    - Οι υγειονομικές υπηρεσίες τι περιμένουν για να παρέμβουν για την εξάλειψη των κινδύνων πρόκλησης σοβαρών ασθενειών;
    - Κάτι ανάλογο γιατί δεν γίνεται και από τις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές;
    Να σημειωθεί εξάλλου ότι τις τελευταίες ημέρες συνελήφθη ένας κάτοικος, έπειτα από καταγγελίες ότι είχε δέσει έναν σκύλο πίσω από το όχημά του και το έσερνε, ενώ στη συνέχεια το ζώο εντοπίστηκε από την αστυνομία νεκρό στην περιοχή.
    Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο σκύλος είχε βρεθεί νεκρός και απλώς μεταφερόταν στο σκουπιδότοπο, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί και αποτελεί αντικείμενο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Νεκροί σκύλοι σε τσάντες σκουπιδιών... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top