728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

    Safe Pet System: το πρώτο σύστημα υγείας για κατοικίδια...

    Η New Ηealth System είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας και διαχείρισης προγραμμάτων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για λογαριασμό οργανισμών, ασφαλιστικών εταιρειών καθώς της ίδιας και αναπτύσσει στην Ελλάδα το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα περίθαλψης για κατοικίδια συντροφιάς, μέσω της εταιρίας του ομίλου, Safe Pet System. 
    Η New Health System καινοτομεί και παρουσιάζει την Safe Pet System, το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα υγείας κατοικίδιων συντροφιάς στην Ελλάδα. Τα προγράμματα της Safe Pet System δημιουργήθηκαν και υποστηρίζονται, από συμβούλους στον τομέα των υπηρεσιών υγείας και φροντίδας των κατοικίδιων συντροφιάς, επιστήμονες κτηνιάτρους καθώς και εξειδικευμένους διαχειριστές προγραμμάτων περίθαλψης. 
    Η Safe Pet System έχει ως πρωταρχικό σκοπό, την παροχή προγραμμάτων περίθαλψης που εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα κατοικίδια συντροφιάς των μελών/ασφαλισμένων της και παράλληλα την ένταξή τους σε ένα σύστημα πρόσθετων παροχών και υπηρεσιών που αφορούν όλο το φάσμα της φροντίδας των κατοικίδιών τους, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση και στην ποιοτική διαβίωσή τους.
    Με στόχο την ποιοτικότερη κάλυψη των ιατρικών αναγκών σε όλο το φάσμα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, δημιουργήθηκαν δυο προγράμματα παροχών για σκύλους και δύο για γάτες. Τα προγράμματα είναι κοινά ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και διαφοροποιούνται ως προς το ποσοστό κάλυψης / ποσά συμμετοχής του συνδρομητή/ασφαλισμένου.
    Η εταιρεία για την πλήρη και αξιόπιστη υποστήριξη όλων των παροχών και υπηρεσιών, που προβλέπονται για τα μέλη των προγραμμάτων της, έχει δημιουργήσει ένα επιλεγμένο και γεωγραφικά κατανεμημένο δίκτυο συμβεβλημένων κτηνιατρικών κλινικών/ κτηνιατρείων για την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών υγείας. Παράλληλα, η Safe Pet System έχει συμβληθεί και αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες που υποστηρίζουν τα κατοικίδια συντροφιάς σε τροφές, περιποίηση- καλλωπισμός, εκπαιδεύσεις και κέντρα φιλοξενίας ζώων “pension”, με σκοπό την παροχή πρόσθετων και σημαντικών καλύψεων για τον συνδρομητή/ασφαλισμένο της.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Safe Pet System: το πρώτο σύστημα υγείας για κατοικίδια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top