728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ...

    Δίπλα σε έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Ηλιούπολης μας είπαν ότι βρισκόταν ένα χτυπημένο γατάκι. Όταν έφτασε εκεί η εθελόντριά μας, δεν χρειάστηκε καν να το ψάξει, την είδε εκείνο και την φώναξε. Ένα μαύρο κουκκιδάκι, παράλυτο στα πίσω πόδια που την κοιτούσε με δυο μάτια γεμάτα ζωή!
    Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο για τις πρώτες βοήθειες και για έλεγχο. Έπρεπε να δούμε αν το χτύπημα είχε επηρεάσει ζωτικά όργανα και να γίνουν διάφορες εξετάσεις αίματος κι απεικονιστικές.
    Το μικράκι, μετά από μιας μέρας νοσηλεία και τις αρχικές εξετάσεις, μας έδειξε ότι θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την μελλοντική του πορεία, παρά το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη. Γι' αυτό χθες μεταφέρθηκε σε πιο εξειδικευμένο κτηνιατρικό κέντρο, για να δούμε κατά πόσο έχουν πειραχτεί τα νεύρα και τι αντιμετώπιση χρειάζεται το κάταγμα του, για να μπορέσει κάποια στιγμή να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.
    Όλα αυτά βέβαια απαιτούν χρήματα, τα οποία δεν έχουμε, αφού κυριολεκτικά μας έχουν αφανίσει οικονομικά τα απανωτά περιστατικά. Κι ίσως να είναι πολυτέλεια, σε τέτοιες εποχές, να προσπαθούμε τόσο για ένα γατάκι, απ' αυτά τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο δρόμο καθημερινά. Όμως όλοι μαζί, μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία στο μικράκι. Που έχει πάψει πια να είναι το μαύρο γατάκι. Είναι ο Μίστερ Σπότ που αξίζει μια ευκαιρία απ' το υστέρημα του πορτοφολιού μας κι απ' το περίσσευμα της αγάπης μας!

    ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 60 4001 0189 237
    BIC : PIRBGRAA
    IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
    Paypal: support@zeil.gr

    Παρακαλούμε για οποιοδήποτε ποσό καταθέσετε, μην αμελήσετε να μας στείλετε τα στοιχεία σας ώστε να σας ταχυδρομήσουμε την απόδειξη σας.

    Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξη σας στον αγώνα μας για τα αδέσποτα!

    --
    Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης - Ilioupolis Animal Welfare
    www.zeil.gr / info@zeil.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΑΤΑΚΙ... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top