728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Έριξαν δηλητηριασμένη τροφή μέσα σε καταφύγιο...


    ΕΡΙΞΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΣ!
    Ένα σκυλί νεκρό, δυο τα προλάβαμε......
    Είμαστε τρομερά στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι, τόσος κόπος, τέτοια αγωνία, τόσος αγώνας, για να σώσουμε αυτό τα ζώα, να τα αναστήσουμε στην κυριολεξία και να έρχεται ένα τέρας, ένα σιχαμένο υποκείμενο και να γκρεμίζει όλο αυτό το δημιούργημα!
    Σε τι έφταιγαν αυτά τα ζώα που ήταν περιορισμένα στα κλουβιά τους;;;
    Ποιον ενόχλησαν και πήγαν να τα δολοφονήσουν στο μέρος που κοιμούνται και δεν μπορούσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους;;;
    Σήμερα το πρωί που πήγαμε να καθαρίσουμε και να ταΐσουμε όπως κάθε μέρα τα σκυλιά του καταφυγίου, βρήκαμε ξηρά τροφή σκορπισμένη παντού στους κεντρικούς διαδρόμους,ένα σκυλί η Τζότζο μας που ήταν στην εξωτερική μεριά και προφανώς η πρώτη που έφαγε ήταν νεκρή......
    Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι αυτό το σκυλί το είχαμε σώσει πριν από ένα μήνα από φόλα και το πήραμε στο καταφύγιο για να είναι ασφαλής. 
    Στον άλλο διάδρομο,άλλα δυο σκυλιά η Άρτεμις και η Κλάρα ήταν αδιάθετα και είχαν ξεκινήσει τους εμετούς. Αμέσως τους κάναμε εμετική ένεση να αποβάλλουν την τροφή και χορηγήσαμε ατροπίνη, αντίδοτο για το δηλητήριο. Τα δυο σκυλιά τώρα δείχνουν καλά, αλλά θα τα παρακολουθούμε.
    Δεν ξέρουμε πόσα σκυλιά ακόμη έφαγαν από αυτήν την τροφή, τα παρακολουθούμε και περιμένουμε να δείξει ο χρόνος. Το σίγουρο είναι ότι οι δράστες φοβήθηκαν να μπουν πιο μέσα κι έριξαν την τροφή από έξω,τα πρώτα σκυλιά που έφαγαν και την περισσότερη αρρώστησαν. 
    Αγνοείται ένα αρσενικό,υπέροχο,μεγαλόσωμο αδεσποτάκι που μας είχε ''υιοθετήσει'' και είχε μείνει από μόνος του στο καταφύγιο, ήταν πολύ λαίμαργος, δεν ήταν σε κάποιο κλουβί περιορισμένος και σίγουρα θα έφαγε την περισσότερη τροφή,τον ψάξαμε παντού στα γύρω χωράφια, μέσα στην πόλη της Σκύδρας αλλά είναι άφαντος...... Δεν έχουμε ελπίδες για αυτόν!
    Στο σημείο έσπευσε αμέσως η αστυνομία και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για αυτοψία. Έγινε καταγγελία στην αστυνομία και στάλθηκε δείγμα της τροφής και δείγμα από το στομάχι του νεκρού σκύλου για τοξικολογικές εξετάσεις.
    Στην καταγγελία αναφέρθηκαν ονομαστικά όλα τα άτομα που έκαναν καταγγελία για το καταφύγιό μας και απείλησαν κατά καιρούς πως θα έκαναν ζημιά στα σκυλιά μας αν δεν τα παίρναμε σύντομα από εκεί,θα λογοδοτήσουν όλοι στη δικαιοσύνη/ Αυτό δεν θα περάσει έτσι...... Άνοιξαν πόλεμο μαζί μας και θα είναι ανελέητος!
    Αυτό που ίσως δεν ήξεραν οι δράστες,είναι ότι έχει δρομολογηθεί καινούργιος χώρος φιλοξενίας από το Δήμο και προχθές έγινε χάραξη του χώρου. Είναι θέμα χρόνου να μεταφερθούμε !!!Και αυτό που δεν ξέρουν ακόμη και θα ερευνήσει η αστυνομία,είναι ότι πιθανότατα οι δράστες έχουν καταγράφει... Θα ξέρουμε μετά τον έλεγχο του υλικού!
    Σου/σας υποσχόμαστε ότι τον φρικτό θάνατο αυτών των ζώων θα τον πληρώσετε πολύ ακριβά,θα γίνει η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα να σας βρούμε και να σας δούμε μέχρι και στη φυλακή!
    Περιοχή Σκύδρας Ν. Πέλλας.
    Τηλ. επικοινωνίας 6984881749.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Έριξαν δηλητηριασμένη τροφή μέσα σε καταφύγιο... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top