728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

    Σοκ! Δεμένο αρνάκι, έπαθλο σε «πολιτιστική» εκδήλωση...

    Η εικόνα ενός μικρού αρνιού να κείτεται στο έδαφος με δεμένα πόδια, κάτω από τον καυτό ήλιο και χωρίς νερό, προκάλεσε σοκ σε παιδιά που παρακολουθούσαν την αναβίωση ενός εθίμου τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στα Κουφάλια, στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκδήλωσης «Αντριάδα 2016».
    «Τα παιδιά σοκαρίστηκαν και θέλησαν να βοηθήσουν το μικρό ζώο. Προσπάθησαν να του δώσουν να πιει νερό, τράβηξαν φωτογραφίες και τις έστειλαν, ζητώντας να βοηθήσουμε το αρνάκι» καταγγέλλει στη «δημοκρατία» η Ζωή Μποζαγλυκίδου, οδοντίατρος και μέλος του συλλόγου μέριμνας αδέσποτων ζώων Κουφαλίων.
    Η κυρία Μποζαγλυκίδου συγκέντρωσε στοιχεία και φωτογραφίες, και με τον νομικό σύμβουλο του ζωοφιλικού συλλόγου πήγε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για κακοποίηση ζώου. «Το ζώο ήταν τρομοκρατημένο και μετά βίας άνοιγε τα μάτια του» προσθέτει.
    Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χαλκηδόνας είπε στη «δημοκρατία» πως το αρνάκι δίνεται ως έπαθλο κατά την αναβίωση του εθίμου και διευκρινίζει πως ο δήμος δεν ήταν υπεύθυνος για τη διάθεσή του.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Σοκ! Δεμένο αρνάκι, έπαθλο σε «πολιτιστική» εκδήλωση... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top