728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

    Απίστευτο: Βίαζε σκύλο παρουσία ιερόδουλης!

    Συγκλονιστικές καταγγελίες από 21χρονη κατά 45χρονου επιχειρηματία (με δύο παιδιά) στου Ζωγράφου

    Σε σεξουαλικά βασανιστήρια ασύλληπτης διαστροφής υπέβαλλε τον ανυπεράσπιστο σκύλο του ένας 45χρονος επιχειρηματίας από του Ζωγράφου, σύμφωνα με την καταγγελία μιας ιερόδουλης, την οποία καλούσε στο σπίτι του ο δράστης για να ικανοποιεί τις... άλλες ορέξεις του.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη ιερόδουλη επικοινώνησε με τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων, υποστηρίζοντας ότι είχε φθάσει στα όριά της με όσα βίωνε δίπλα στον τακτικό της πελάτη (είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών). Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι κάθε φορά που την καλούσε έμπαινε μέσα στο κλουβί όπου κρατούσε «φυλακισμένο» το αρσενικό σκυλί (ηλικίας εννέα μηνών και ράτσας πίτμπουλ) και το βίαζε! Εκείνη την ώρα, μάλιστα, ζητούσε από την 21χρονη να φορά ειδικό ομοίωμα πέους και να τον ικανοποιεί!
    Στην ίδια τηλεφωνική επικοινωνία η νεαρή ιερόδουλη παρακάλεσε τα μέλη της οργάνωσης να κινητοποιηθούν άμεσα, δίχως να εμπλέξουν την ίδια, καθώς είναι αλλοδαπή, δίχως έγγραφα που να δικαιολογούν την παραμονή της στη χώρα.
    Την υπόθεση ανέλαβε να χειριστεί η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων, η οποία ενημέρωσε άμεσα την εισαγγελέα Προστασίας Ζώων Πετρούλα Μακρή.
    Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από την Αστυνομία και να προχωρήσει η διαδικασία απομάκρυνσης του τετράποδου. Στις 25 Μαΐου άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου κατάσχεσαν το ζώο, ενώ η κτηνίατρος που το εξέτασε βεβαίωσε την κακοποίηση. Ο Σόουλ πλέον φιλοξενείται σε εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης των Ζώων, ενώ σε βάρος του επιχειρηματία σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται ο ορισμός της δικάσιμου, όπου πιθανότατα θα εμφανιστεί για να καταθέσει και η 21χρονη ιερόδουλη.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Απίστευτο: Βίαζε σκύλο παρουσία ιερόδουλης! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top