728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

    Καλοκαιρινό Bazaar Φιλοζωικού σωματείου Κερατέας Πρόκρις...

    Το Φιλοζωικό σωματείο Κερατέας Πρόκρις σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό BAZAAR του που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23-24 Ιουλίου 2016 από τις 11:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ με σκοπό την στήριξη των αδέσποτων της περιοχής μας!
    Στηριζόμαστε στην βοήθεια σας για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα επείγοντα περιστατικά, την αγορά φαρμάκων, καθώς και την σίτιση αρρώστων ζωών που έχουν ανάγκη από ειδικές τροφές.
    Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε με τους εθελοντές μας και να ενημερωθείτε για τη δράση μας!
    Στο καλοκαιρινό μας BAZAAR μπορείτε να βρείτε βιβλία που θα σας συντροφεύσουν στην παράλια η στις διακοπές, κοσμήματα, μπρελόκ, μπεγλέρια, κλειδώθηκες, αγιογραφίες, κρεμάστρες, ζώνες, διαφορά διακοσμητικά αντικείμενα, πορτοφόλια, όλα χειροποίητα!
    Περιλαίμια και ιμάντες για τους μικρούς σας φίλους χειροποίητους και μη, γραβατούλες, παπιγιόν , μαντηλάκια, φιογκάκια, κουδουνάκια και ματάκια για τα λουράκια τους!
    Μπορείτε να επισκεφθείτε το καλοκαιρινό Βazaar του σωματείου μας μαζί με τους τετράποδους φίλους σας. Είναι ευπρόσδεκτοι!
    Το Τριήμερο θα φιλοξενηθούμε στο YOLO café-bar Από το πρωί έως το βραδύ στην οδό Κανάρη 2 Πλατεία Μπιζανίου στη Κερατέα (πλησίον εκκλησίας Αγ. Παρακευης) http://www.yolocafe.gr/
    Στην πλατεία Μπιζάνι, στην Κερατέα σε ενα ένα φιλικό χώρο από τους λιγους για καφέ, ποτό, γλυκό και snacks, όλα διαλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα με αγαπημένη ξεχωριστή μουσική σε μια καταπράσινη αυλή!
    Για τους φιλους μας που ειναι απο Πιο Μακρια μπορουν να το συνδιασουμ και με μια βολτα στη θαλασσα, μολις 7 χλμ η πιο κοντινη παραλια της Κακης Θαλασσας αλλα και τα υπολοιπα λιμανακια, Δασκαλειο, Πορτο-Εννεα, Περιγιαλι, Βρωμοπουσι μπορειτε να χαρειτε το μπανιο σας!
    Αν κάποιος επιθυμεί την εγγραφή του ως μέλος θα υπάρχουν αιτήσεις καθώς εκείνη την ημέρα θα μπορεί να ταχτοποιήσει και τις ετησιες συνδρομές του. Στον χώρο θα υπάρχει και ο καθιερωμένος μας κουμπαράς!
    Σας περιμένουμε να στηρίξουμε τα αδέσποτα της περιοχής μας!!! Βοηθώ, δεν εγκαταλείπω, δεν προσπερνώ! Στηρίζω, και γίνομαι κι εγώ εθελοντής. (TΗΛ: 6974521052)



    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Καλοκαιρινό Bazaar Φιλοζωικού σωματείου Κερατέας Πρόκρις... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top