728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

    Προς τον δήμαρχο Κοζάνης που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα ροτβάιλερ...

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΑ ΡΟΤΒΑΙΛΛΕΡ
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

    Είναι προφανές σε όλους πλέον ότι ζούμε σε ένα καθεστώς απολυταρχισμού όπου ο κ. Ιωαννίδης αποφασίζει και διατάσσει όπως είναι επίσης προφανές ότι για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε τόσο αυτός, όσο και η κ. Τασοπούλου, ανίκανοι και κατώτεροι των περιστάσεων. Η εγωπάθεια και ο εγωκεντρισμός σας έχουν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και μπροστά στην ανάγκη σας να ικανοποιήσει το υπέρμετρο ΕΓΩ σας δεν υπολογίζετε ούτε ζωές ούτε νόμους ούτε τίποτα... Σκότωσαν τα 4 από τα 6 ζώα, επειδή πολύ απλά δεν ήθελαν να κάνουν αυτό που έπρεπε ,να τα παραδώσουν στο φιλοζωικό όπως ορίζει ο Νόμος. Και όταν μάλιστα ο ίδιος ο εκπαιδευτής που όρισε ο Δήμος δήλωσε ότι τα συγκεκριμένα ζώα δεν ήταν επιθετικά και μπορούσαν να δοθούν για υιοθεσία όπως και θα γίνει με τα 2 που έμειναν ζωντανά και που θα δοθούν στην Καλαμπάκα αλλιώς θα είχαν την ίδια τύχη και αυτά. (Τα 2 που είναι υπεύθυνα για την επίθεση θα παραμείνουν μέσα με εντολή Εισαγγελέα.)
    Αλλά φυσικά η ανάγκη για εκδίκηση του κ. Ιωαννίδη τον τύφλωσε για άλλη μια φορά και έτσι φτάσαμε από 130 ζώα να θρηνούμε και άλλα και άλλα και ωσότου αποφασίσει κάποιος Εισαγγελέας να επέμβει και να τον βάλει στην θέση που του αξίζει μετά από όλα όσα έκανε μέχρι και σήμερα θα συνεχίσουν να χάνονται ζωές καθημερινά και οι υπόλοιποι να αναρωτιόμαστε πού πάει επιτελούς αυτό το περίφημο κονδύλιο των 80.000 ευρώ! Κανένα έργο δεν γίνεται, δεν υπάρχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα από κανέναν, δεν γίνεται καμιά ουσιαστική προσπάθεια και δεν υπάρχει και κανένας σεβασμός από τον ''οικολόγο'',πάνω απ’ όλα, Δήμαρχο της Κοζάνης κύριο Ελευθέριο Ιωαννίδη.
    Κύριε Ιωαννίδη δεν είστε πουθενά και εσείς και η κ. Τασοπούλου και ας προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο ότι είστε κάπου εκεί έξω και κάνετε κάτι. Έχετε στρογγυλοκαθίσει όλοι στις καρέκλες σας και ξεχνάτε ότι είστε αιρετοί και όταν αύριο, με το καλό, δεν θα είστε εκεί θα κριθείτε για το υποτιθέμενο ''έργο'' σας υπεύθυνοι και υπεύθυνες κύριες και κύριοι της ''φιλοζωίας'' και της ''οικολογίας''. Εκτός και αν έχετε την εντύπωση ότι το να βάζετε πρόστιμα στα φιλοζωικά θεωρείται έργο αυτό. Δεν είναι έργο είναι ξεκάθαρη κοροϊδία και απαξίωση προς αυτούς που κάνουν ουσιαστικά την δική σας δουλειά!
    Το Δ.Σ του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζωο δεν θα συμμετέχει σε καμιά πενταμελή επιτροπή… Αποσύρονται τα μέλη του και ας βρει άλλο φιλοζωικό να κοροϊδέψει ο κύριος Ιωαννίδης ότι είναι δήθεν φιλόζωος και οικολόγος. Δεν θα μας εκπλήξει βέβαια το ενδεχόμενο να δημιουργήσει από μόνος του ένα φιλοζωικό ανδρείκελο του έτσι ώστε να συνεχίσει το ''φιλοζωικό'' του έργο. Εμείς με ανθρώπους που εγκληματούν συστηματικά απέναντι σε αθώες ζωές δεν θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα, ούτως η άλλως τα φιλοζωικά υπάρχουν σαν διακοσμητικά στοιχεία για όλους αυτούς αφού δεν δίνουν καμιά σημασία σε τίποτα και σε κανέναν και δεν δίνουν λόγο πουθενά. Δεν τους αγγίζει καμιά νομοθεσία και δεν υπάρχει ίχνος φιλοζωίας μέσα τους. Είναι ξεκάθαρη η πορεία που διάλεξαν εδώ και καιρό και αυτή είναι η πλήρης απαξίωση των Νόμων και η συνεχής κοροϊδία προς τους πολίτες που τους ψήφισαν και τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ, για να τους λένε ψέματα καθημερινά.
    Θα πορευτούν μονοί τους λοιπόν και ελπίζουμε να καταλάβουν επιτελούς οι κάτοικοι αυτής της πόλης ότι αυτό δεν είναι πολιτισμός. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι βρίσκουν ουσιαστικές λύσεις, δεν κλειδαμπαρώνουν το πρόβλημα σε κλουβιά και προσποιούνται ότι δεν υπάρχει…
    Μπράβο σας κύριε Δήμαρχε για άλλη μια φορά μας αποδείξατε πόσο λάθος κάναμε που σας εμπιστευτήκαμε! Να είστε καλά και εσείς, η οικολογία σας και το έργο σας που μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ! Και από αύριο μπορείτε να συνεχίσετε να μας γεμίζετε ψέματα και φθηνές δικαιολογίες που σίγουρα θα υπάρξουν για να δικαιολογήσουν και την ύπαρξη σας σε εκείνη την θέση!
    ΤΟ Δ.Σ του Φιλοζωικού Σωματείου Αγγιζωο
    https://www.facebook.com/aggizwo.kozanis/posts/1112280952152232

    Στεφανιδου Κελλυ
    Αγγιζωο Φιλοζωικό Σωματείο Κοζάνης
    6978455635

    Η Sandra Grigori κοινοποίησε μια δημοσίευση στο Χρονολόγιο
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    3 σχόλια:

    1. Κλαίω ??? ασταμάτητα. Εάν αυτά τα ζώα που δολοφόνησαν ψυχή και όχι μια ψυχή ήταν το παιδί σου Στεφανιδου Κελλυ θα έγραφες γράμμα στον Δήμαρχο !!! λέω μήπως, δεν έχεις παιδιά και ασχολείσαι με ζώα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μήπως να γράψεις κάποτε το όνομά σου για να παίρνεις απαντήσεις ανωνυμε; τα σχόλια σου δεν τα λαμβάνουμε σοβαρά γιατί δεν υπάρχεις. Είσαι ΑΝΏΝΥΜΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ντροπή σου δήμαρχε. Ντροπή σου γιατί ξέρεις ότι υπήρχαν κι άλλοι τρόποι και δε φερόμαστε έτσι. Ντροπή σου και σε σένα και σε όσους σε ψήφισαν. Σου εύχομαι τα χειρότερα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Item Reviewed: Προς τον δήμαρχο Κοζάνης που εκτέλεσε εν ψυχρώ τα ροτβάιλερ... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top