728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

    Υπάλληλος κυνοκομείου σκότωσε σκύλους στις Σέρρες...

    Μέχρι θανάτου φέρεται να χτύπησε δύο σκύλους ένας 37χρονος εργαζόμενος με σύμβαση στο κυνοκομείο Σερρών.
    Στο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών προσήλθε μια γυναίκα, που εργάζεται εθελοντικά στο Δημοτικό Κυνοκομείο, και κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο ο άνδρας σκότωσε δύο μικρόσωμους σκύλους εντός του χώρου του αναρρωτηρίου λέγοντας της ότι του επιτέθηκαν!
    Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών (Φ.Ο.Σ.) που δημοσιοποίησε το γεγονός, έχει κλειδιά του χώρου, καθώς είχε συνάψει σύμβαση με την δημοτική αρχή για την διαχείριση των αδέσποτων.
    Στην υπόθεση θα ρίξει φως το οπτικό υλικό από τις κάμερες του Δημοτικού Κυνοκομείου καθώς σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών καταγράφουν ό,τι γίνεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο
    Ο ένας από τους δύο σκύλους ο Wilson είχε μόλις την Παρασκευή μεταφερθεί από Κτηνιατρική κλινική όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική ορθοπεδική επέμβαση, ενώ η Μάνια είχε βρεθεί υποσιτισμένη με λεϊσμανίαση και είχε υποβληθεί σε θεραπεία.
    Για το έγκλημα ο Φ.Ο.Σ. ενημερώθηκε από την Αστυνομία και στην ανακοίνωση του τονίζει ότι στο Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών στοιβάζονται 600 σκυλιά, ενώ οι αδειοδοτημένες θέσεις είναι μόλις 70.
    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ του Σαββάτου τον 37χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.
    Το Πλημμελειοδικείο Σερρών τον έκρινε ένοχο επιβάλλοντας του φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ
    Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Υπάλληλος κυνοκομείου σκότωσε σκύλους στις Σέρρες... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top