728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

    Ο μικρός και γλυκός Μόκυ προς υιοθεσία...

    «Εγώ τόσα χρόνια μένω εδώ και μια φορά αδέσποτο κουτάβι δεν είδα», είπε η γειτόνισσα στην κυρία Ανδριανή, «μάλλον ξέρουν ότι τα αγαπάς και έρχονται». Η κυρία Ανδριανή κοίταξε το κουτάβι και αναστέναξε. Δεν υπήρχε περίπτωση να το βγάλει από την αυλή και να το αφήσει εκτεθειμένο. Πάντα βοηθούσε τα αδέσποτα ζώα της γειτονιάς της, πάντα τα τάιζε και πάντα τα φρόντιζε. Το κουτάβι όμως δεν υπήρχε περίπτωση να επιζήσει μόνο του εκεί έξω. Οι δύο της γατούλες φαίνεται ότι συμπάθησαν αμέσως τον “εισβολέα” γιατί αφού τον μύρισαν καλά-καλά με περιέργεια, άρχισαν να τρίβονται πάνω του και να γουργουρίζουν. «Ας πάει στα κομμάτια!», είπε, «Αφού τον θέλουν κι αυτές, θα τον βοηθήσουμε να βρει μια οικογένεια!»
    Αυτός είναι ο Μόκυ, μόλις 4 μηνών μωράκι, ένα αδεσποτάκι που στάθηκε τυχερό, γιατί τρύπωσε στο κατάλληλο σπίτι. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο Μόκυ είναι ημ. Λαμπραντόρ με Γκριφόν που αναμένεται όταν μεγαλώσει να φτάσει στα 17-20 κιλά. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε διαμέρισμα όπου προσπαθεί να μάθει τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς. Δε λερώνει μέσα και έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες του βόλτες με οδηγό. Είναι χαδιάρης, χαρούμενος και τρελαίνεται να μασουλάει και να παίζει με τα παιχνίδια του. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

    Όνομα: Μόκυ
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Ημ. Λαμπραντόρ με Γκριφόν
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 4ων μηνών
    Βάρος: Θα γίνει περίπου 17-20 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000016301695
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Μόκυ μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: httpsa//www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&albumbid=1083690851696228%3A%3A%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio%2Fphotos%2F%3Ftab%3Dalbum&album_id=1083690851696228

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο μικρός και γλυκός Μόκυ προς υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top