728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

    Ευρώπη: Σταματήστε τη σφαγή ελεφάντων!

    Κάθε 15 λεπτά, ένας ελέφαντας σφάζεται εν ψυχρώ για τους χαυλιόδοντές του. Με αυτόν τον ρυθμό, οι ελέφαντες θα έχουν εξαφανιστεί μέσα σε λίγα χρόνια. Η πίεση για καθολική απαγόρευση του εμπορίου ελεφαντόδοντου κλιμακώνεται, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μόλις δήλωσε αντίθετη σε αυτό το σχέδιο!
    Η σφαγή των ελεφάντων είναι αποτρόπαια. Σε κάποιες περιοχές, αυτά τα υπέροχα, ευαίσθητα πλάσματα φοβούνται τόσο τους ανθρώπους που κυκλοφορούν μόνο τη νύχτα, ενώ τα ορφανά ελεφαντάκια θρηνούν για μέρες πάνω από το κομματιασμένο πτώμα της μητέρας τους. 29 αφρικανικά κράτη έχουν δηλώσει ότι, αν η Ευρώπη δε στηρίξει την απαγόρευση, οι ελέφαντες θα εξαφανιστούν και γι' αυτό ζητούν τη βοήθειά μας.
    Σύντομα, θα λάβει χώρα μια σημαντική παγκόσμια διάσκεψη, όπου μπορούμε να πετύχουμε την πλήρη απαγόρευση που χρειαζόμαστε, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ισχυρές χώρες, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, μπορεί να πρωτοστατήσουν ενάντια στη θανατική ποινή που επιβάλλει η ΕΕ στους ελέφαντες. Οι αφρικανικές κυβερνήσεις θα παραδώσουν τις υπογραφές μας απευθείας στις συναντήσεις για να απαιτήσουν την απαγόρευση. Υπόγραψε τώρα για την επιβίωση των ελεφάντων και στείλε την εκστρατεία στους πάντες.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ευρώπη: Σταματήστε τη σφαγή ελεφάντων! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top