728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

    Ο Μπρούνο ζητά μια δεύτερη ευκαιρία...

    Ο Μπρούνο είναι ένας υπέροχος ημ. λαμπραντοράκος μόλις 1 έτους. Υιοθετήθηκε όταν ήταν κουτάβι από κάποιον ανεύθυνο άνθρωπο που μάλλον κάτι δεν υπολόγισε καλά. Ο Μπρούνο δεν ήταν λούτρινο σκυλάκι για να κάθεται ακίνητος, ήταν ένα αληθινό κουτάβι και ήθελε να παίξει, να δαγκώσει, να κυνηγήσει τα πουλιά και να απολαύσει τα χάδια των ανθρώπων. Έτσι λοιπόν αυτός ο άνθρωπος -που δεν ήταν σε θέση να αναθρέψει το σκυλάκι που ο ίδιος έβαλε στη ζωή του- αποφάσισε να τον δέσει με μια μικρή αλυσίδα στην αυλή. Κι ο Μπρούνο μεγάλωνε...
    Μια μέρα λοιπόν, άρχισε να απειλεί ότι θα τον εγκαταλείψει στις ερημιές. Η γειτόνισσα -η οποία έβλεπε την κατάσταση αλλά δεν τόλμησε ποτέ να τον καταγγείλει- επικοινώνησε με την ομάδα μας. Ο Μπρούνο δόθηκε στη γειτόνισσα και συγγενείς της ανέλαβαν τη φιλοξενία του. Ο ανεύθυνος ιδιοκτήτης δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
    Από τότε ο Μπρούνο είναι σε ασφαλή χέρια και περιμένει να βρει το σπίτι που του αξίζει και την αγάπη που τόσο στερήθηκε. Είναι γεμάτος ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι. Τρυφερός με τους ανθρώπους, έξυπνος, παιχνιδιάρης,απολαμβάνει τις βόλτες στα πάρκα και τα παιχνίδια με τα άλλα σκυλάκια. Μπορεί να μην έζησε την παιδική ηλικία όπως θα έπρεπε, αλλά του αξίζει να ζήσει την ενήλικη ζωή του.
    Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε και να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία μπορείτε να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο: 6978909323 (κα Μαρία)

    Όνομα: Μπρούνο
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Ημίαιμο Λαμπραντόρ
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 1ος έτους
    Εμβολιασμένος: NAI
    Στειρωμένος :ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 900182000053278

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Μπρούνο μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1015855808479733

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο Μπρούνο ζητά μια δεύτερη ευκαιρία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top