728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

    Catisfactions™: H νέα λιχουδιά στην οποία οι γάτες δεν μπορούν να αντισταθούν!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Catisfactions™: H νέα λιχουδιά στην οποία οι γάτες δεν μπορούν να αντισταθούν!

    Ψάχνετε τρόπο να εκφράσετε την αγάπη σας στη γάτα σας; Έφθασαν τα Catisfactions™ ,οι νέες κροκέτες επιβράβευσης που θα εμπλουτίσουν το καθημερινό της διαιτολόγιο και θα της χαρίσουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.
    Μετά από τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στο προϊόν οι γάτες ανά την Ευρώπη, η Mars Hellas λανσάρει και στην ελληνική αγορά τη λιχουδιά στην οποία οι γάτες απλά δεν μπορούν να αντισταθούν!
    Οι κροκέτες Catisfactions™ με τρυφερή γέμιση και τραγανή επικάλυψη, και μόλις 2 θερμίδες ανά κροκέτα, αποτελούν την πιο νόστιμη λύση για όσους αναζητούν τρόπο να εκφράσουν την αγάπη τους στη χνουδωτή τους φίλη… χωρίς ενοχές.
    Τώρα χαρείτε τον παιγνιδιάρικο και ζωηρό χαρακτήρα της γάτας σας, που σίγουρα δεν θα μείνει ασυγκίνητη στη θέα των Catisfactions™, είτε αυτά βρίσκονται στα χέρια σας είτε τα έχετε αφήσει διάσπαρτα στο πάτωμα… Δεν χρειάζεται παρά να ανακινήσετε ελαφρά τη συσκευασία και εκείνη θα έρθει τρέχοντας!

    Τα Catisfactions™ κυκλοφορούν σε τέσσερις γευστικές συνταγές (κοτόπουλο, τυρί, σολομός, μοσχάρι), σε συσκευασία των 60 γραμμαρίων και στην εξίσου λαχταριστή τιμή των €1,46*.
    Tα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε ήδη στα ράφια των pet shops και σε αλυσίδες λιανικής.

    *Προτεινόμενη λιανική τιμή. Οι τελικές λιανικές τιμές βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του λιανέμπορου.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Catisfactions™: H νέα λιχουδιά στην οποία οι γάτες δεν μπορούν να αντισταθούν! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top