728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ! Προστάτευσε το κουτάβι της και τώρα κινδυνεύει για επιθετική συμπεριφορά

    Μεγάλη ανάγκη για να βρεθεί φιλοξενία ή υιοθεσία. Προστάτευσε το κουτάβι της και τώρα κινδυνεύει να περάσει από τριμελή επιτροπή για επιθετική συμπεριφορά.
    Υπάρχει κίνδυνος να περάσει από 3μελή επιτροπή κτηνιάτρων, διότι κατηγορήθηκε από ''κυρία'' ότι την ενόχλησε επιθετικά (προστατεύοντας το κουτάβι της)
    H χαμογελαστή Νάντια είναι μια καθαρόαιμη πιτ μπουλίτσα, μεσαίου μεγέθους, 3 ετών περίπου. Μεταφέρθηκε στο Κυνοκομείο Ηρακλείου, μαζί με το κουταβάκι της, το Ποπάκι, ηλικίας 4 μηνών.
    Η ιστορία της Νάντιας είναι λίγο-πολύ γνωστή..
    Δεν υιοθετείται λόγω της ράτσας της και της ενέργειας της...
    Ένα πλάσμα που έχει ανάγκη την ανθρώπινη επαφή και πολλή όρεξη για παιχνίδι.
    Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί φιλοξενία για εκείνη και το μικρό της ή ακόμα καλύτερα, υιοθεσία, καθώς φιλοξενούνται ήδη 2 μήνες τώρα στο Κυνοκομείο.
    Θα δοθεί εμβολιασμένη και στειρωμένη.
    Για όποιον ενδιαφέρεται για την χαμογελαστή Νάντια ή για το Ποπάκι, μπορεί να επικοινωνήσει στο: 6979913007 ME ΓΡAΠTO MHNYMA ή να στείλει μήνυμα στη σελίδα του κυνοκομείου Ηρακλείου: https://www.facebook.com/KYNOKOMEIO-HRAKLEIOY-XARISTE-TOYS-ENA-SPITI-112541418622/

    ΖΩΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
    www.zophoros.ga
    Iδρυτικο Μέλος Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας
    www.pfpo.gr
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ! Προστάτευσε το κουτάβι της και τώρα κινδυνεύει για επιθετική συμπεριφορά Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top