728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

    Ωρίωνας, ένα σκυλάκι που θα ήθελαν όλοι...

    Ο Ωρίωνας είναι ένα σκυλάκι που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν. Όμορφος, τρυφερός, αγαπησιάρης, παιχνιδιάρης. Είναι ένα ημίαιμο Μαλινουά που ο χαρακτήρας της ράτσας του του χαρίζει ενέργεια, εξυπνάδα και αφοσίωση στον άνθρωπό του.
    Βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε γειτονιά της Λάρισας να λαχταρά αγάπη και χάδια. Αντί για αυτό, εισέπραξε χτυπήματα, κλοτσιές, απειλές. Μέχρι που κάποιος δεν άντεξε και αποφάσισε να τον βοηθήσει. Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και υποσχέθηκε να μην επιτρέψει ξανά στους άλλους να του κάνουν κακό. Και παρόλο που μέχρι τότε ο Ωρίωνας είχε δει μόνο την άσχημη πλευρά της ανθρώπινης φύσης, έδειξε έναν υπέροχο γλυκό και δεκτικό χαρακτήρα που μας εξέπληξε. Είναι πολύ κοινωνικός με τους ανθρώπους, με τα σκυλάκια και τα γατάκια και έχει το μυαλό του μόνο στο παιχνίδι και στις αγκαλιές. Κάθε μέρα μαθαίνει, κάθε μέρα προσπαθεί, κάθε μέρα είναι ένα όλο και πιο υπέροχο σκυλάκι.
    Όποιος θέλει να κάνει μέλος της δικής του οικογένειας τον Ωρίωνα και να του προσφέρει παντοτινή αγάπη μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978909323 (κα Μαρία)

    Όνομα: Ωρίωνας
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
    Ράτσα: ημίαιμο Μαλινουά
    Γένος: Αρσενικός
    Ηλικία: 1 έτους
    Βάρος: 20 κιλά
    Εμβολιασμένος: NAI
    Στειρωμένος: ΝΑΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: NAI
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 94100001630988
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Ωρίωνα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1044913432240637.1073742461.345422258856428&type=3

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ωρίωνας, ένα σκυλάκι που θα ήθελαν όλοι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top