728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

    Ο μικρός Πάρης προς υιοθεσία...

    Αυτός είναι ο Πάρης, μόλις 8 μηνών αγοράκι, ένα αδεσποτάκι που στάθηκε τυχερό, γιατί βρέθηκε μπροστά στο κατάλληλο άνθρωπο. Μια πολύ φιλόζωη κυρία τον βρήκε να περιφέρεται, τον πήρε σπίτι της και ζήτησε τη βοήθειά μας για να του βρούμε ένα σπιτάκι. 
    Σύμφωνα με τον κτηνίατρο ο Πάρης είναι ένα υγιέστατο κοκονάκι που ζυγίζει μόλις 6 κιλά. Αυτή τη στιγμή φιλοξενείται σε διαμέρισμα όπου προσπαθεί να μάθει τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς. Δε λερώνει μέσα και έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις πρώτες του βόλτες με οδηγό. Είναι χαδιάρης, χαρούμενος και τρελαίνεται για αγκαλιές. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα).

    *Η αλυσίδα είναι η προσωρινή λύση όταν βγαίνουν στο μπαλκόνι αυτές τις μέρες για να μην μπορεί ο Πάρης να φτάσει στην άκρη του γιατί κάνουν κάποιες αλλαγές/επεκτάσεις και υπάρχει κίνδυνος να πέσει. Υπενθυμίζουμε ότι η μόνιμη αλυσόδεση αποτελεί μορφή παθητική κακοποίησης και τιμωρείται από το νόμο με φυλάκιση, ποινικό πρόστιμο και διοικητικό πρόστιμο 30.000€.

    Όνομα: Πάρης
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Κοκόνι
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 8 μηνών
    Βάρος: 6 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000016306952
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Πάρη μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1113007908764522

    Για να δείτε βίντεο με τον Πάρη ακολουθήστε το σύνδεσμο:https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/videos/1113009952097651/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο μικρός Πάρης προς υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top