728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

    Ο όμορφος Ιάσονας θέλει μια καλύτερη τύχη...

    Ο Ιάσονας είναι ημίαιμο Ακίτα 1,5 ετών και είναι το νέο μέλος της ομάδας μας.
    Βρέθηκε στις 10/04/16 χτυπημένος στο δρόμο προς Αμπελώνα Λάρισας στο ύψος του "Αριστέα", με τα εξής προβλήματα:
    1)Πρόβλημα συνδέσμου στο γόνατο (ρήξη πρόσθετου χιαστού).
    2)Πιθανή συμπίεση στον μεσοσπονδύλιο δίσκο.
    3)Μικρό κάταγμα στον οσφυικό σπόνδυλο.
    Στην αρχή δεν μπορούσε να σηκωθεί και να περπατήσει. Πονούσε, φοβόταν και αγρίευε όταν τον πλησιάζαμε.
    Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες για όλους μας. Έπρεπε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και ταυτόχρονα να τον βοηθήσουμε με όλα τα δυνατά μέσα να γίνει καλύτερα. Περίπου ένα μήνα μετά την αρχική διάγνωση ο Ιάσονας ξεκίνησε να σηκώνεται και να κάνει δειλά δειλά κάποια βήματα. Ήταν επιφυλακτικός μαζί μας, αλλά κάθε μέρα γινόταν όλο και πιο δεκτικός στις προσπάθειές μας να τον φροντίσουμε.
    Σήμερα σηκώνεται, περπατάει, τρέχει. Δέχεται με χαρά τα χάδια μας και έχει γίνει ένας πραγματικός κούκλος. Θα χρειαστεί ένα ακόμη χειρουργείο στο πόδι για να αποκατασταθεί πλήρως η κινητικότητά του κι όταν με το καλό γίνει κι αυτό, θα είναι πια έτοιμος να πάει σε ένα όμορφο και ζεστό σπίτι. 
    Ο Ιάσονας είναι ένας πολύ έξυπνος και παιχνιδιάρης σκύλος. Δυστυχώς ήταν αρκετά άτυχος, ώστε να ζήσει και την εγκατάλειψη και την κακοποίηση. Βλέποντας τον να εξελίσσεται καθημερινά σε ένα όλο και πιο κοινωνικό, όλο και πιο φιλικό ζωάκι, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι μπορεί να πέρασε στους δρόμους ή στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη του και πώς ένα τέτοιο υπέροχο πλάσμα κατέληξε αδέσποτο. Του αρέσει να συναναστρέφεται με άλλα σκυλάκια, του αρέσουν τα παιχνίδια και όπως όλα τα σκυλάκια τρελαίνεται για φιλάκια και λιχουδιές.
    Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτό το πανέμορφο πλάσμα, δίνοντας του μια δεύτερη ευκαιρία ζωής που τόσο αξίζει, μπορεί να επικοινωνήσει με μήνυμα στη σελίδα μας ή να καλέσει στο 6978909323 (κα Μαρία)
    Όνομα: Ιάσονας
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντές
    Ράτσα: Ημίαιμο Ακίτα
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 1,5 ετών
    Βάρος: 27 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΝΑΙ
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: -
    Ιδιαίτερες ανάγκες: Πρόκειται να πραγματοποιηθεί χειρουργείο στο πόδι του για να αποκατασταθεί πλήρως η κινητικότητλα του μετά από το ατύχημα
    Ιδιαιτερότητες: Είναι επιφυλακτικός με τους ανθρώπους που δε γνωρίζει
    Αριθμός Microchip: 941000016308455
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Ιάσονα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: httpsa//www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&albumbid=1034227486642565%3A%3A%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio%2Fphotos%2F%3Ftab%3Dalbum&album_id=1034227486642565
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)[Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)].


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο όμορφος Ιάσονας θέλει μια καλύτερη τύχη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top