728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

    Κατοικίδια Εν Δράσει 2016...

    Κάθε χρόνο, η 4 η Οκτωβρίου αποτελεί μια εμβληματική ημέρα για τα ζώα συντροφιάς. Η παγκόσμια ημέρα των ζώων, που έχει θεσμοθετηθεί από το 1931, υπενθυμίζει σε όλους την αμέριστη αγάπη, που πρέπει να επιδεικνύουμε καθημερινά προς τους καλύτερους μας φίλους.
    Έτσι και εφέτος, στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών, η οποία επανέρχεται για να ανανεώσει και να ενδυναμώσει τους δεσμούς του με τους χιλιάδες ζωόφιλους της Ελλάδας.
    Το τριήμερο 14 – 16 Οκτωβρίου 2016 το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, «Metropolitan Expo» (Hall 2) θα φορέσει τα γιορτινά του για να σας υποδεχτεί σε ένα φεστιβάλ, που θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό ζωοφιλία.
    Λίγες ημέρες έπειτα την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, θα έχετε τη δυνατότητα να γιορτάσετε σε ένα φεστιβάλ που έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων.
    Διαγωνισμοί, δώρα, συμβουλές, σεμινάρια, διαδραστικές ομιλίες από ειδικούς και απαντήσεις στις απορίες σας, επιδείξεις, διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, επιμορφωτικές παρουσιάσεις από τους experts του φεστιβάλ, που θα φροντίσουν να σας εφοδιάσουν με την απαραίτητη γνώση για να βελτιώσετε τη ζωή του αγαπημένου σας ζώου συντροφιάς.
    Τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σκύλων, για πρώτη φορά τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας γάτας, ο διεθνής διαγωνισμός δίσκων(ψαριών), ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός τρωκτικών και λαγόμορφων, οι παρουσιάσεις πτηνών θα δημιουργήσουν τον ιδανικό τόπο συνάντησης της ενεργούς ζωοφιλικής κοινότητας στην Ελλάδα.
    Τα 12.500 τ.μ του Hall 2 του«Metropolitan Expo» θα αποδειχτούν μικρά για να «κλείσουν» την αγάπη των επισκεπτών για τα ζώα συντροφιάς. Σε αυτή την μεγάλη έκταση, που αντανακλά, την αγάπη μας για τα ζώα, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε 5 διαφορετικές διοργανώσεις, που θα προσφέρουν μια πλήρη εικόνα για τον χώρο που λατρεύουμε.
    Στο πλαίσιο του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016», ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους ζωόφιλους.
    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την τριπλή έκθεση θα πλαισιώσουν μια πληθώρα εκδηλώσεων όπως το μοναδικό άθλημα για το σκύλο, «dog agility», παρουσιάσεις φυλών και μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, που θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
    Στην ίδια στέγη, το «Metropolitan Expo» αλλά σε διαφορετικό χώρο, θα φιλοξενηθεί και η τριπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας Γάτας της «Felina Greece».
    Εκατοντάδες γάτες θα διαγωνιστούν κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016». Επιπροσθέτως οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για αρκετές καθαρόαιμες φυλές γάτας, τον χαρακτήρα τους, την ιδιοσυγκρασία τους και την μορφολογία τους, σε ειδικές εκδηλώσεις, που θα διοργανωθούν.
    Η περιήγηση στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα κρύβει εκπλήξεις σε κάθε γωνιά της έκθεσης. Στον χώρο, όπου θα φιλοξενούνται τα ενυδρεία με τους πολύχρωμους δίσκους θα θαμπωθείτε από τον εξωτισμό αυτών των πανέμορφων ψαριών. Ο «Βασιλιάς των Ενυδρείων», όπως έχει αποκληθεί ο δίσκος, θα είναι ο πρωταγωνιστής του «3ου Μεσογειακού Διαγωνισμού».
    Για ακόμη μια χρονιά θα λάβει χώρα και ο διαγωνισμός Βιοτοπικού Ενυδρείου, που στην προηγούμενη διοργάνωση του «Κατοικίδια Εν Δράσει» έκλεψε την παράσταση.
    Ιδιαίτερο κομμάτι του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα αποτελέσει το πρώτο «International Rat & Rabbit Show 2016», όπου δεκάδες τρωκτικά και λαγόμορφα θα αλλάξουν την εικόνα που ενδεχομένως έχετε για αυτά. Φιλικά, ζωηρά και καλή συντροφιά για όλους μας.
    Αρουραίοι, χάμστερ, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, σκαντζόχοιροι και αρκετά ακόμη ζωάκια θα συμμετάσχουν στο «International Rat & Rabbit Show 2016».
    Σε ειδικό χώρο του φεστιβάλ θα υπάρξει η δυνατότητα για τους επισκέπτες να μυηθούν στον κόσμο των πτηνών. Μια παρουσίαση αρκετών, διαφορετικών πτηνών, με τους ειδικούς του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση για την ευζωία τους.
    Στο περιθώριο των παράλληλων εκδηλώσεων θα διοργανωθεί το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα grooming για επαγγελματίες του χώρου καλλωπισμού των ζώων συντροφιάς.
    Κατά τη διάρκεια του Groom Expo ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα grooming, το οποίο απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, κατά τη διάρκεια του οποίου θα οριστεί και η Εθνική Ομάδα Grooming.
    Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι το σωματείο επαγγελματιών - κομμωτών σκύλων (ΕΣΕΚΣ).
    Το «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα αποτελέσει τον παράδεισο της Ζωοφιλίας.
    Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία θα υπάρξει ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα θέματα προστασίας των δικαιωμάτων των ζωών και παράλληλα θα λάβουν χώρα οι καθιερωμένες ημέρες υιοθεσίας, για εσάς που θα θέλατε να δείξετε την αγάπη σας σε ένα ζωάκι που σας έχει ανάγκη.
    Συμβουλές διατροφής, φροντίδας και περιποίησης από τους ειδικούς του «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα μετατρέψουν το φεστιβάλ στον απόλυτο χώρο επιμόρφωσης για κάθε επισκέπτη.
    Παράλληλα θα λάβουν χώρα και διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με ερωτήσεις και απαντήσεις για κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί.
    Ο Κτηνίατρος - συμπεριφοριστής Χρήστος Καραγιάννης, οι κτηνίατροι Ιωάννης Παπακωνσταντής και Χριστίνα Δουκάκη και η σύμβουλος συμπεριφοράς ζώων συντροφιάς, Μαίρυλιν Πήτερς θα είναι μερικοί από τους ειδικούς που θα επιχειρήσουν να σας διαφωτίσουν για κάθε πρόβλημα, που σας απασχολεί.
    Όπως κάθε χρόνο, οι χορηγοί μας και οι εμπορικοί εκθέτες θα διοργανώσουν μια σειρά διαγωνισμών με πολλά δώρα για τους επισκέπτες του διεθνούς φεστιβάλ.
    Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016 », το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου στο Hall 2 του «Metropolitan Expo».
    Θα διατεθεί parking για όλους ενώ για τους επισκέπτες που θα αποφασίσουν να επισκεφτούν το εκθεσιακό κέντρο με μέσα μαζικής μεταφοράς θα υπάρχει συνεχής εσωτερική συγκοινωνία από το αεροδρόμιο(επίπεδο αφίξεων) προς το «Metropolitan Expo».
    Οι επισκέπτες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση με το ζωάκι τους θα πρέπει να συμπληρώσουν την online φόρμα, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petsinaction.gr . Καταληκτική ημερομηνία η 10 η Οκτωβρίου.
    Για να αποφύγετε τις ουρές κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην παραπάνω διεύθυνση.
    Όλες οι πληροφορίες για το φεστιβάλ βρίσκονται στο www.petsinaction.gr και συνεχώς ανανεώνονται.
    Για τρεις ημέρες, από τις 14 ως τις 16 Οκτωβρίου, τα ζωάκια μας θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!
    Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην σελίδα μας στο Facebook
    https://www.facebook.com/pages/petsinactionathens/ για να μαθαίνετε πρώτοι όλα
    μας τα νέα! Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε τη θέληση να παραβρεθείτε στο φεστιβάλ
    στο event μας στη διεύθυνση

    https://www.facebook.com/events/1716799681891859/

    Την οργάνωση του πρωτοποριακού εγχειρήματος έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone». Η «Welldone» είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ζωoφιλικών φεστιβάλ, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικίδιων προς όλους. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των ζώων συντροφιάς.
    Το «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα αλλάξει την εικόνα που έχουμε για τα ζωάκια μας για πάντα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κατοικίδια Εν Δράσει 2016... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top