728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

    Gambit, μια σταλίτσα κουταβάκι αναζητά οικογένεια...

    Ο Gambit εντοπίστηκε από φιλόζωη κοπέλα πεταμένος μέσα σε καλαμιές στο ποτάμι κοντά στην Δευαλ Λάρισας. Ήταν αφυδατωμένος, πεινασμένος και το τρίχωμα του ήταν γεμάτο χόρτα και χώμα. Τον πήρε λοιπόν από το αφιλόξενο μέρος, τον πήγε σε κτηνίατρο για αξιολόγηση της κατάστασής του, του έκανε εσωτερική και εξωτερική αποπαρασίτωση και απευθύνθηκε στην ομάδα μας για να μπορέσουμε να βρούμε γι’αυτόν ένα σπιτάκι.
    Ο Gambit είναι ένα μικρόσωμο σκυλάκι μόλις 35 ημερών και αυτή τη στιγμή ζυγίζει 900 γραμμάρια. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο δε θα μεγαλώσει πολύ, αφού όταν ενηλικιωθεί θα γίνει περίπου 7-8 κιλά. Φιλοξενείται σε διαμέρισμα με άλλους δύο μεγαλόσωμους σκύλους και τους έχει κλέψει ήδη την καρδιά με τα παιχνίδια και τις τσαχπινιές του.
    Θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένος,αποπαρασιτωμένος και τσιπαρισμένος μόλις φτάσει στη νόμιμη ηλικία των δύο μηνών. Όποιος ενδιαφέρεται να τον υιοθετήσει και να του προσφέρει αγάπη για πάντα, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα)

    Όνομα: Gambit
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Κοκόνι
    Γένος: Αρσενικό
    Ηλικία: 35 ημερών
    Βάρος: αναμένεται να γίνει 7-8 κιλά
    Εμβολιασμένος: ΟΧΙ (θα εμβολιαστεί όταν γίνει 45 ημερών)
    Στειρωμένος: ΟΧΙ
    Φιλικός με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλικός με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλικός με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 941000015656458

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ του Gambit μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1119561008109212

    Για να δείτε βίντεο με το Gambit μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/videos/1119562901442356/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Gambit, μια σταλίτσα κουταβάκι αναζητά οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top