728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

    Η Μέη αναζητά τη νέα της οικογένεια...

    Κάποτε ήταν μέλος μιας οικογένειας, όταν όμως χρειάστηκε τη βοήθειά τους την παράτησαν δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών... 
    Την Τετάρτη 14/09 ο Γιώργος, ένας φιλόζωος νεαρός, έβγαλε βόλτα το σκύλο του στο ποτάμι της Λάρισας. Όπως περπατούσε, διέκρινε από μακριά μια μικροσκοπική λευκή σιλουέτα. Όταν πλησίασε και κατάλαβε τι ήταν, δεν πίστευε στα μάτια του. Δίπλα σε έναν κάδο, βρισκόταν η Μέη, ένα νεαρό σκυλάκι που κατά τα φαινόμενα ήταν ανήμπορο να μετακινηθεί. Της μίλησε κι η μικρούλα σήκωσε το κεφάλι αμέσως άρχισε να κουνάει την ουρά. Προσπάθησε να της ψηλαφίσει το σώμα για να δει τι συμβαίνει και η μικρή άρχισε να ουρλιάζει. 
    Κι έτσι άρχισε ο αγώνας του. Η ώρα ήταν 8 και μισή κι έπρεπε να τη μεταφέρει αμέσως στο κτηνιατρείο. Έκανε μερικά τηλέφωνα και αμέσως οι φίλοι του έσπευσαν για βοήθεια. 
    Η Μέη μεταφέρθηκε αμέσως στην Κτηνιατρική Κλινική Λάρισας όπου έγινε και η πρώτη εκτίμηση της κατάστασής της. Διεγνώσθη με δύο συντριπτικά κατάγματα, ένα στο μηριαίο και το δεύτερο στη λεκάνη (πτέρυγα λαγονίου). Την επόμενη μέρα το πρωί έκανε το πρώτο της χειρουργείο, όπου και τοποθετήθηκε πλάκα στο μηριαίο οστό. Τη Δευτέρα 19/09 έγινε ακόμη ένα χειρουργείο, όπου τοποθετήθηκε για τη θεραπεία της πλάκα στην πτέρυγα του λαγονίου οστού. Από κει και πέρα είναι θέμα χρόνου για να αποκατασταθούν τα κατάγματά της και να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως. 
    Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι όταν εντοπίστηκε ήταν πεντακάθαρη, κάτασπρη και η κατάστασή της έδειχνε ότι ήταν σκυλάκι «από σπίτι». Τα κατάγματά της προκλήθηκαν κατά τα φαινόμενα από χτύπημα αυτοκινήτου, όμως η Μέη δεν βρέθηκε δίπλα στο δρόμο, αλλά σε ένα μονοπάτι στο ποτάμι, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών. 
    Η Μέη δεν είχε τσιπάκι και κανείς δεν την αναζήτησε. Τι μπορεί να πέρασε από το μυαλουδάκι της όταν, ενώ πονούσε, την εγκατέλειψαν; Τι μπορεί να σκεφτόταν όταν τους έβλεπε να φεύγει; 
    Το κόστος επεμβάσεων και νοσηλείας της Μέη ήταν 900€ 
    Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την όποια βοήθεια και στήριξη. Για να δείτε βίντεο με τη Μέη, μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/videos/1151243891607590/ 
    E-mail: adespotoiethelontes@gmail.com
    Αν θέλετε να υιοθετήσετε την Μέη μπορείτε να καλέσετε στο 6978121020 (Αλεξάνδρα)


    Όνομα: Μέη 
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή 
    Ράτσα: Κοκόνι 
    Γένος: Θηλυκό 
    Ηλικία: 9 μηνών 
    Εμβολιασμένη: ΝΑΙ
     Στειρωμένη: ΟΧΙ 
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ 
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ 
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ 
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ 
    Αριθμός Microchip: 941000017190927 

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η Μέη αναζητά τη νέα της οικογένεια... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top