728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

    Η γλυκιά Νάλα δεν θέλει να είναι άλλο μόνη...

    Η ιστορία της γλυκιάς Νάλα είναι πάνω κάτω γνωστή... Συμβαίνει συχνά αλλά ποτέ δεν παύει να μας στεναχωρεί και να μας προβληματίζει.
    Η Νάλα ήταν «δώρο»από μια κοπέλα στο αγόρι της. Μια σταλιά κουτάβι, ένα νέο μέλος στην οικογένεια που υποσχέθηκαν πως θα την αγαπούν για πάντα. Μεγάλωσε σε καναπέ πήγαινε τις βόλτες της, όλα ωραία. 
    Ώσπου μια μέρα, αφού έπαιξαν και βαρέθηκαν, την έδεσαν σε ένα χωράφι στη χώρα Φολέγανδρου. Της βάζουν ένα φαγητό και αυτό είναι όλο. Δεμένη,την εντόπισε ένας εθελοντής μας και μόλις πήδηξε το φράχτη του έκανε χαρές και ξάπλωσε για χάδια. Όταν ενώθηκαν τα βλέμματά τους, έδωσαν μια υπόσχεση. Ότι θα είναι η τελευταία φορά που μένει μόνη της και ότι θα βρει ένα σπιτάκι και ανθρώπους που θα τους δώσει όλη την αγάπη που φαίνεται στα μάτια της. 
    Η Νάλα είναι 2 χρονών περίπου, Ντόπερμαν, με απίστευτο χαρακτήρα που θα σας κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή. Είναι χαδιάρα, πανέξυπνη και τις αρέσει να χουχουλιάζει στον καναπέ. Αξίζει πολλά περισσότερα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα. Ψάχνει μια αγκαλιά και έναν άνθρωπο που θα της δώσει όλα όσα μέχρι τώρα στερήθηκε. Η Νάλα δεν θα μπορέσει να βγάλει τον χειμώνα εκεί δεμένη. Όποιος ενδιαφέρεται να βάλει στη ζωή του αυτό το υπέροχο πλασματάκι μπορεί να επικοινωνήσει με το 6978121020 (κ.α Αλεξάνδρα) 

    Όνομα: Νάλα 
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια 
    Ράτσα: Ντόπερμαν 
    Γένος: Θηλυκό 
    Ηλικία: 2 ετών 
    Βάρος: 23 κιλά 
    Εμβολιασμένη: ΝΑΙ 
    Στειρωμένη: ΟΧΙ 
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ 
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ 
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ 
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΌΧΙ 
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ 
    Αριθμός Microchip: 941000016456488 

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Νάλα μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1178693092196003


    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η γλυκιά Νάλα δεν θέλει να είναι άλλο μόνη... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top