728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

    Τι... ζήτησε από τον Αι-Βασίλη το ανάπηρο αρκουδάκι του «Αρκτούρου»!

    Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη έστειλε ο Ούσκο, το ανάπηρο αρκουδάκι που περιέθαλψε ο Αρκτούρος και είναι το μοναδικό στον κόσμο που περπατάει με ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο.
    «Άγιε Βασίλη, φέτος ήμουν πολύ δυνατό αρκουδάκι. Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Οι γιατροί που με εξέτασαν βρήκαν ότι το πρόβλημα στη σπονδυλική μου στήλη δεν διορθώνεται και είπαν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ ξανά να περπατήσω κανονικά.
    Ευτυχώς, ήμουν σε καλά χέρια στον Αρκτούρο και οι φροντιστές του μου έφεραν ένα καροτσάκι που σχεδιάστηκε ειδικά για μένα. Είμαι, μου είπαν, το πρώτο αρκουδάκι στον κόσμο που περπατάει με καροτσάκι! Χάρη σε αυτό μπορώ να περπατάω, να ψάχνω τροφή και να παίζω στην πισίνα που μου έφτιαξαν, γιατί τρελαίνομαι για τα παιχνίδια στο νερό! Άγιε Βασίλη, για τη νέα χρονιά δεν θέλω κάποιο δώρο για μένα. Θέλω να βοηθήσεις τον Αρκτούρο να συνεχίσει να με φροντίζει. Κι εγώ υπόσχομαι να είμαι καλό και δυνατό αρκουδάκι» «γράφει» ο Ούσκο.
    Όπως εξηγεί ο εκπρόσωπος του Αρκτούρου Πάνος Στεφάνου, το αρκουδάκι περπατάει χάρη σε ένα ειδικό καρότσι, το οποίο πρέπει να αλλάζει καθώς μεγαλώνει. «Έχουμε ήδη προμηθευτεί το τρίτο καροτσάκι, στο οποίο δεν έχει ανέβει ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα το χρησιμοποιήσουμε, με στόχο να μπορεί να περπατά όσο μεγαλώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Τι... ζήτησε από τον Αι-Βασίλη το ανάπηρο αρκουδάκι του «Αρκτούρου»! Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top