728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

    Κρίστι, το κοριτσάκι που εγκαταλείφθηκε κάτω από τη γέφυρα για υιοθεσία...

    Αυτή είναι η Κρίστι. Εντοπίστηκε αρχικά από φιλόζωη κυρία κάτω από μια γέφυρα στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Στο μέρος βρισκόταν μαζί με την αδερφή της την Μπέτυ και ένα δεμένο αρσενικό σκυλάκι. Από τη γέφυρα τα τρία σκυλάκια μεταφέρθηκαν στο κυνοκομείο κι από εκεί -χάρη στη μεγαλοψυχία μιας φίλης της ομάδας μας- τα κουταβάκια βρέθηκαν σε σπίτι φιλοξενίας, όπου και θα παραμένουν μέχρι να βρεθούν γι’αυτά οικογένειες. (Δείτε εδώ όλη την ιστορία: https://www.facebook.com/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/posts/1226568860741759 )
    Σύμφωνα με τον κτηνίατρο η Κρίστι είναι ένα γλυκό ημίαιμο λαμπραντοράκι 2 μηνών και αναμένεται, όταν μεγαλώσει, να γίνει το πολύ 20 κιλά. Όπως όλα τα κουταβάκια τρελαίνεται για παιχνίδια, χάδια, αγκαλιές και λατρεύει να παίζει με τα παιδιά. Θα δοθεί για υιοθεσία εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη. Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε και να αγαπήσετε αυτό το πλασματάκι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα)

    Όνομα: Κρίστι
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελόντρια
    Ράτσα: Ημ. λαμπραντόρ
    Γένος: Θηλυκό
    Ηλικία: 2 μηνών
    Εμβολιασμένη: ΝΑΙ
    Στειρωμένη: ΟΧΙ
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός Microchip: 941000017190865
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΚΡΙΣΤΙ
    Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Κρίστι μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1226590947406217

    ΜΠΕΤΥ
    Για να δείτε το άλμπουμ της αδερφής της, της Μπέτυς, μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο: https://www.facebook.com/pg/AdespotoiEthelontesLarisasPhilozoikoSomateio/photos/?tab=album&album_id=1226591974072781

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Κρίστι, το κοριτσάκι που εγκαταλείφθηκε κάτω από τη γέφυρα για υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top