728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

    Christmas Bazaar από την Straycare.gr

    Το γιορτινό πνεύμα αγάπης συναντάει τον εθελοντισμό και τη φιλοζωία και ως αποτέλεσμα έχουν μια εκδήλωση από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!
    Αυτά τα Χριστούγεννα η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας περιμένει στον ανανεωμένο χώρο του Dogs Furry Tail (Βεΐκου 99, Κουκάκι) το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 19:00!
    Στο χώρο θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα αδεσποτάκια που έχει υπό την προστασία του το σωματείο αλλά και να προμηθευτείτε υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ζώα, βοηθώντας παράλληλα τα αδέσποτα που μας έχουν ανάγκη.
    Μαζί μας την Κυριακή θα βρίσκονται και εθελοντές της "Αδέσποτες Γατες & γατάκια Αθήνας ΓατοΟμάδα Αθήνας" για να ενημερώσουν σχετικά με το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν αλλά και για να σας γνωρίσουν μερικά από τα πανέμορφα γατάκια που φροντίζουν!
    Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την τύχη σας αυτά τα Χριστούγεννα αφού η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα έχει οργανώσει για εσάς ΛΟΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ♥
    Μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Bazaar μας:
    Μπλούζες, αναπτήρες, mousepad, τσάντες πλάτης, μαγνητάκια, σουβερ, κούπες, χειροποίητα μπρελόκ straycare.gr, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, γούρια, χριστουγεννιάτικες κάρτες, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, βιβλία κ.α.
    Φυσικά, δεν θα ξεχνούσαμε τους τετράποδους φίλους μας! Στο Bazaar μας θα βρείτε αξεσουάρ, ρουχαλάκια, κρεβατάκια, παιχνίδια κ.α για γάτες και σκύλους!

    ΛΟΤΑΡΙΑ – FACE PAINTING – ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ – ΜΟΥΣΙΚΗ!

    Κάντε δώρα στους αγαπημένους σας ανθρώπους βοηθώντας παράλληλα τα αδέσποτα.
    Στοιχεία επικοινωνίας μέσω inbox στην
    σελίδα του Facebook: Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα
    ή στο e-mail: infostraycare@gmail.com
    Σας περιμένουμε με τα κατοικίδια σας και τους φίλους σας!

    ***Εύκολη πρόσβαση με τις συγκοινωνίες***
    straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα με αριθμό διαταγής 12/2014
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Christmas Bazaar από την Straycare.gr Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top