728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

    SCARS Χ-mas Bazaar...

    Φιλοζωικό bazaar μέχρι τα μεσάνυχτα; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε ότι δεν υπάρχει, θα σας πούμε ότι εμείς θέλουμε πάντα να κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας SCAR-oτρόπο. Αυτό μας κάνει ταυτόχρονα ξεχωριστούς και μοναδικούς!
    Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε το πρώτο χριστουγεννιάτικο ολόδικό μας bazaar να γίνει στον πρώτο όροφο του Πολιτιστικού χώρου Ρομάντσο, σε μια μοναδική γκαλερί, στην καρδιά της Αθήνας.
    Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μεταξύ άλλων, τα πολυαγαπημένα t- shirt του σωματείου μας, φουλάρια, κούπες, χειροποίητα κοσμήματα, γούρια, Χριστουγεννιάτικα είδη και διακοσμητικά σπιτιού. Ελάτε πεινασμένοι γιατί σας περιμένουν νόστιμες vegetarian και vegan λιχουδιές.
    Στο ισόγειο του κτιρίου λειτουργεί το πανέμορφο μπαρ του Ρομάντσο όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να απολαύσετε το ποτό σας, από το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα.
    Θα σας περιμένουμε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, από τις 11:00 έως τις 23:30 (ή και παραπάνω)!
    Ο πολιτιστικός χώρος Ρομάντσο βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα 3, στο κέντρο της Αθήνας. Έχει εύκολη πρόσβαση με μετρό απ’ τους σταθμούς Ομόνοια, Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: SCARS Χ-mas Bazaar... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top