728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

    Πώς να διακρίνετε το πρόβλημα υγείας του σκύλου;

    Οι σκύλοι μπορούν να αρρωστήσουν σχεδόν απ’ όλες τις ασθένειες που προσβάλλουν και τον άνθρωπο. Η παρακολούθηση της υγείας του πρέπει να αποτελεί πρωταρχική φροντίδα, καθώς η επιλεκτική διασταύρωση έχει αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης ορισμένων παθολογικών διαταραχών τους.
    Οι περισσότεροι σκύλοι είναι πλάσματα στωικά και υποφέρουν τον πόνο τους σιωπηλά. Ακόμα και όταν δεν αισθάνονται καλά, στην ανάγκη τους να χαρούν την ανθρώπινη συντροφιά, θα προσπαθήσουν συχνά να φερθούν φυσιολογικά. Αν ο σκύλος σας αρνείται να φάει παρά μόνο αν τον ταΐσετε με το χέρι σας, μπορεί να είναι άρρωστος και να τρώει μόνο για να σας ευχαριστήσει. Δεν χρειάζεται να κλαίει ή να ουρλιάζει για να σας δείξει ότι πονάει ή νιώθει άσχημα. 
    Αν δείτε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες ή στη συμπεριφορά του, ζητήστε αμέσως τη συμβουλή του ειδικού. Καλό είναι να έχετε πάντα εύκαιρο τον αριθμό τηλεφώνου του κτηνιάτρου που φροντίζει το σκύλο σας και να κρατάτε ένα ημερολόγιο για το πότε ακριβώς παρατηρήσατε κάποια σημάδια αδιαθεσίας.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Πώς να διακρίνετε το πρόβλημα υγείας του σκύλου; Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top