728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

    ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...

    Σύντομα πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα σιχάματα που σκορπίζουν το θάνατο.
    Η Nτίνα είναι το πιο πρόσφατο (γνωστό) θύμα. Τα τελευταία 5 χρόνια τουλάχιστον έχουν συμβεί τα εξής:
    - Ο Σπίθας και η Ρίτα τον Αύγουστο 2016 μέσα στις αυλές. Η ουσία που χρησιμοποιήθηκε είναι μη ανιχνεύσιμη από την κτηνιατρική υπηρεσία που έκανε τις αναλύσεις. Το Σεπτέμβριο 2016 γατάκι μαύρο αρσενικό στειρωμένο επίσης η ουσία μη ανιχνεύσιμη. Πρόκειται για δολοφόνο καταρτισμένο και έμπειρο στα δηλητήρια.
    - 6 μήνες πριν δηλητηριάστηκε σκύλος μέσα στην αυλή του και μάλιστα 2 φορές όπου δυστυχώς την δεύτερη δεν στάθηκε τυχερό. Στην οδό Κούρων Αθηναίων
    - 7 μήνες πριν δηλητηριάστηκε κι άλλος σκύλος μέσα στην αυλή του επίσης στην Κούρων Αθηναίων
    - 1 χρόνο πριν δηλητηριάστηκαν γάτες στην ίδια γειτονιά
    - 2 χρόνια πριν και συγκεκριμένα ξημερώματα 1ης Αυγούστου 2014 δηλητηριάστηκαν πάλι γάτες πάλι στην Σιμωνίδου. Η μια ήταν δική μου και απεβίωσε και η 2η της γειτόνισσας που ευτυχώς σώθηκε. Δυστυχώς το είχα θεωρήσει ατύχημα ή τυχαίο συμβάν. Οι κτηνίατροι είπαν ότι ήταν από φυτοφάρμακα.
    - 3 χρόνια πριν δηλητηριάστηκε σκύλος στο ίδιο σπίτι, στην ίδια αυλή που έγινε και φέτος, με τον ίδιο τρόπο στην οδό Σιμωνίδου και Πεισιτράτους
    - Τα Χριστούγεννα του 2011 έχασα αδέσποτη σκυλίτσα που φρόντιζα και δεν την βρήκα ποτέ ούτε ποτέ κανείς είδε τι απέγινε.
    - Γειτόνισσα που μένει επίσης στην Σιμωνίδου ανέφερε ότι έχει χάσει από δηλητηρίαση τουλάχιστον 11 γάτες τον τελευταίο χρόνο.


    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ 2 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top