728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

    Ο θάνατος του Προεδρικού Λίο και η ώρα για υιοθεσία...

    Απεβίωσε χθες ο αγαπημένος σκύλος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Λίο.
    Αρχικά λέχθηκε ότι υπέστη ανακοπή, όμως υπάρχουν πληροφορίες πως ξεψύχησε στις ρόδες κάποιου αυτοκινήτου της προεδρικής φρουράς.
    Ο Λίο, καθώς περιφερόταν ελεύθερος στο προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία, κυνηγούσε ένα από τα αυτοκίνητα. Ο αστυνομικός που το οδηγούσε δεν τον αντιλήφθηκε και τον πάτησε με την πίσω δεξιά ρόδα. Αμέσως άλλοι αστυνομικοί πήραν τον Λίο, για να τον μεταφέρουν στο κτηνίατρο αλλά ήταν αργά.
    Ο σκύλος ήταν δώρο έκπληξη στο Νίκο Αναστασιάδη από τις κόρες του Έλσα και Ινώ, όταν ο πατέρας τους μετακόμισε στο Προεδρικό καθώς λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του 2013 ο Πρόεδρος είχε χάσει τον σκύλο του.
    Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα προτείνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτήν φορά να υιοθετήσει ένα σκυλάκι από κάποιο καταφύγιο και έτσι να δοθεί και το καλό παράδειγμα σε όλους τους πολίτες να κάνουν το ίδιο και να μην τρέχουν να αγοράζουν ‘μάρκες’ σκύλων όταν την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σκυλάκια περιμένουν ανάδοχες οικογένειες για υιοθεσία μέσα στα καταφύγια και σε άλλους χώρους κράτησης. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ο θάνατος του Προεδρικού Λίο και η ώρα για υιοθεσία... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top