728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

    Η κοπή της πίτας του Penny Marathon...

    Αγαπητοί μας φίλοι και υποστηρικτές του Penny Marathon,

    Καθώς μια νέα χρονιά ξεκίνησε, θέλουμε να ευχηθούμε σε εσάς και τις οικογένειες σας Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Θέλουμε επίσης να σας προσκαλέσουμε να είστε μαζί μας την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου του 2017 στις 19:30,στο FLAMME ROUGE cycle bar, Τριπτολέμου 26, Γκάζι, όπου θα κόψουμε την Βασιλόπιτα μας! Ευχόμαστε να δούμε παλιούς και νέους φίλους και να γιορτάσουμε μαζί!
    Ξέρουμε ότι όλοι έχετε πολλές δεσμεύσεις , αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρετε.
    Το Penny Marathon ξεκίνησε ως μια πρωτοβουλία βοήθειας των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, αλλά και ως μια αναγνώριση του δύσκολου έργου που έχετε όλοι εσείς, που προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο και να σώσετε τις ζωές αυτών των ζώων, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Η συνάντηση αυτή είναι και για να γιορτάσουμε την δουλειά που κάνετε!
    Υπάρχουν και μερικοί ακόμα λόγοι όμως! Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους νέους ανθρώπους που σκέφτονται να συμμετέχουν στο επόμενο Penny Marathon, που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να σας γνωρίσουμε και γιατί όχι… να προπονηθούμε όλοι μαζί (έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να έρθετε σε φόρμα)!
    Επίσης, στην συνάντηση μας θα βρείτε κούπες και μπλουζάκια μας προς πώληση!
    Επίσης θα υπάρχει λαχειοφόρος, με πλούσια δώρα, όπου τα έσοδα από τους λαχνούς θα πάνε εξ ολοκλήρου στα αδέσποτα ζώα!
    Θα ανέβει σύντομα η λίστα με τα δώρα καθώς και σε ποια σημεία θα μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς μας, εκτός από την μέρα της εκδήλωσης μας!


    Με θερμούς χαιρετισμούς,
    Penny Marathon Athens!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Η κοπή της πίτας του Penny Marathon... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top