728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

    Στέφη, ένα κορίτσι για σπίτι...

    Η Στέφη είναι μια γλυκιά κυρία περίπου ενός έτους, πολύ υπάκουη και έξυπνη. Παρά τις δυσκολίες που πέρασε, δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και αναζητά χάδια, φιλάκια και παιχνίδια.
    Η ιστορία της είναι πραγματικά βγαλμένη σαν από σενάριο ταινίας και έχει ως εξής:
    Την Τρίτη στις 18/10/2016 έξω από την Λάρισα εκλήθη ο στρατός να απενεργοποιήσει μία νάρκη, που βρέθηκε από αγρότη της περιοχής στο χωράφι του. Κατά την επιχείρηση και με την παρουσία της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ η νάρκη απενεργοποιήθηκε από τις δυνάμεις του Στρατού και από τον κρότο σύστηκε ο τόπος.
    Η Στέφη εμφανίστηκε από το πουθενά, κατατρομαγμένη από την έκρηξη και πετάχτηκε στον περιφερειακό δρόμο που βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημείο. Έπεσε στις ρόδες διερχόμενου αυτοκινήτου, αφήνοντάς την ο οδηγός να αιμορραγεί στο δρόμο. Ο επόμενος οδηγός προσπάθησε να κόψει ταχύτητα και να την αποφύγει, δίχως να τα καταφέρει, περνώντας και εκείνος από πάνω της.
    Τις τραγικές αυτές στιγμές παρακολούθησαν οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, όπου κατάφεραν τελικά να σταματήσουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και να προστατέψουν την Στέφη από το τελειωτικό χτύπημα. Την πήραν στην άκρη του δρόμου, της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, περιποιήθηκαν τα τραύματά της και επικοινώνησαν κατευθείαν μαζί μας, ώστε να πάμε στο σημείο και να την μεταφέρουμε στο κτηνιατρείο.
    Μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική Ζώη-Γκουγκουλή στη Λάρισα, όπου βρέθηκε να έχει 2 συντριπτικά κατάγματα σε δεξί μπροστινό και δεξί πίσω πόδι ενώ ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι εγκυμονούσε 3 μωρά τα οποία είχαν πεθάνει στην κοιλίτσα της και κινδύνευε πλέον και η ίδια, αφού σάπιζαν μέσα της. Της έγινε στείρωση, μαστεκτομή και δύο χειρουργεία στα πόδια της τα οποία και πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία.
    Αυτή τη στιγμή έχει αναρρώσει πλήρως και αναζητά μια παντοτινή οικογένεια που θα την κρατήσει μακριά από κινδύνους και θα την αγαπά. 
    Αν ενδιαφέρεστε να γίνει μέλος της οικογενείας σας η Στέφη και να της χαρίσετε το μόνιμο και γεμάτο αγάπη σπιτάκι που της αξίζει, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6978121020 (κα Αλεξάνδρα)

    Όνομα: Στέφη
    Τρέχουσα κατοικία: Φιλοξενείται από εθελοντή
    Ράτσα: Γκέκας
    Γένος: Θηλυκό
    Ηλικία: 1 έτους
    Βάρος: 11 κιλά
    Εμβολιασμένη: NAI
    Στειρωμένη: NAI
    Φιλική με τους σκύλους: ΝΑΙ
    Φιλική με τις γάτες: ΝΑΙ
    Φιλική με τα παιδιά: ΝΑΙ
    Ιδιαίτερες ανάγκες: ΟΧΙ
    Ιδιαιτερότητες: ΟΧΙ
    Αριθμός microchip: 94100001564663

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ζώα που θα υιοθετήσετε μεταφέρονται σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Για να δείτε όλο το άλμπουμ της Στέφης μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο:https\

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ο ιδιοκτήτης του δεσποζόμενου ζώου συντροφιάς υποχρεούται:
    -να μην εγκαταλείπει το ζώο του, ενώ σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωριστεί το ζώο συντροφιάς, πρέπει να γνωστοποιεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου του τόπου της κατοικίας του την πρόθεσή του αυτή, να το παραδίδει σε αυτόν και να λαμβάνει από πιστοποιημένο κτηνίατρο αντίγραφο της μεταβολής της εγγραφής του ζώου του στη Διαδικτυακή Ηλεκτρονική Βάση σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, όπου θα αναφέρεται ο Δήμος ως προσωρινός κάτοχος του αδέσποτου πλέον ζώου (πρόστιμο: 300€ για κάθε ζώο)
    -να μεριμνά για τη στείρωσή του εφόσον δεν επιθυμεί τη διατήρηση των νεογέννητων ζώων ή δεν μπορεί να τα διαθέσει σε νέους ιδιοκτήτες. (πρόστιμο για την παράλειψη αυτής: 300€)
    [Ν.4039/12 αρθρ.5. παρ.1ε) και 1ζ)]

    Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας –
    Larissa’s Stray Volunteers
    Facebook Twitter Google+
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Στέφη, ένα κορίτσι για σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top