728x90 AdSpace

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

    Ένα κορίτσι για σπίτι...

    Πριν δυο μήνες ειδοποιήθηκε ο υπεύθυνος του καταφυγίου από κάτοικο της Άρνισσας, για ένα σκυλάκι που μπήκε σε μια αυλή τρομαγμένο και σχεδόν το κατασπάραξε ένα δεσποζόμενο ράτσας μπουλ τερριέ. Το μωρό κρύφτηκε ουρλιάζοντας από τους πόνους κάτω από ένα έπιπλο και ίσως αυτή η επιλογή του έσωσε τη ζωή.
     Μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο και τα πράγματα φάνηκαν αισιόδοξα, παρά το γεγονός ότι το ζωάκι ήταν σχεδόν παραμορφωμένο από τα δαγκώματα. Είχε πληγές στο προσωπάκι του, το ένα του μάτι ήταν κλεισμένο και το μπροστινό ποδαράκι σε άθλια κατάσταση. Ωστόσο λόγω της ηλικίας του, δεν απογοητευτήκαμε και ύστερα από θεραπεία εβδομάδων, πιστεύουμε πως θα γίνει τελείως καλά.
    Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και γλυκό κοριτσάκι, που ακούει ήδη στο όνομα Montana, τεσσάρων μηνών πλέον, φιλικότατο με όλους, διακριτικό και χαρούμενο, που δε σταματά να κουνάει την ουρίτσα της ζητώντας αγάπη και χάδια. 
    τηλ. επικοινωνίας: 6936596684 (Cosmote) 
    ώρες επικοινωνίας: 5:00 μ.μ. ως 9:00 μ.μ. 
    email: katafygioedessas@gmail.com 
    Τα σκυλιά του καταφυγίου δίνονται με μικροτσίπ, εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, με βιβλιάριο υγείας, έλεγχο από τον κτηνίατρο μας και με την προϋπόθεση να στειρωθούν στην κατάλληλη ηλικία όσα δεν είναι στειρωμένα.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Item Reviewed: Ένα κορίτσι για σπίτι... Rating: 5 Reviewed By: dognet
    Scroll to Top